reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

O raju, kobieto, stresowałam się jak przed swoją wizyta! [emoji85][emoji17] Cieszę się jak cholera i trzymam kciuki, żeby teraz już było tylko lepiej! [emoji7] [emoji3590]
Dziewczyny, jestem już po wizycie. Jest zarodek i echo serduszka [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] widzieliśmy z mężem pięknie migającą kropeczkę [emoji173] całe 0,48 cm. Wyję ze szczęścia [emoji24][emoji24][emoji24] siedzimy już u rodziców, mama też podobno odchodziła już od zmysłów. Jesteście kochane, mega wsparcie od Was otrzymałam [emoji3064]

reklama
Dziewczyny, jestem już po wizycie. Jest zarodek i echo serduszka ❤❤❤❤ widzieliśmy z mężem pięknie migającą kropeczkę ❤ całe 0,48 cm. Wyję ze szczęścia 😭😭😭 siedzimy już u rodziców, mama też podobno odchodziła już od zmysłów. Jesteście kochane, mega wsparcie od Was otrzymałam 🥺
Super :) Teraz zdrowo się trzymać i nie szukać nowych stresów. Na kiedy termin wyliczyło?

8+1 I mój śliczny kaczorek 🥰

Załączniki

• 20200608_182706.jpg
    20200608_182706.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 84
a ja mam dość. dziewczyny z pracy mają problem z tym, że jestem w ciąży i że nie wiadomo kiedy pójdę na L4 bo nie mogą sobie nic przeze mnie zaplanować...mam po prostu dość..czuje się różnie, ale jeszcze na siłach do pracy. mam ochotę iść na L4 mimo wszystko, żeby nie mieć stresu, bo jest taka atmosfera...
Na Twoim miejscu poszłabym na L4.
Dziewczyny któraś tu pisała że na Śląsku są prenatalne za darmo, a dlaczego?
Jest jakiś program dla kobiet ze Śląska

Dziewczyny, jestem już po wizycie. Jest zarodek i echo serduszka ❤❤❤❤ widzieliśmy z mężem pięknie migającą kropeczkę ❤ całe 0,48 cm. Wyję ze szczęścia 😭😭😭 siedzimy już u rodziców, mama też podobno odchodziła już od zmysłów. Jesteście kochane, mega wsparcie od Was otrzymałam 🥺
Jak byłam na USG, to też wychodziło, że 6+1tc bobas 0,48mm 😀 czy mówił lekarz ile wynosi tętno? U mnie było 113 i powiedziała, że mogłoby być szybsze :/ zepsuła mi całą radość z wizyty. Jutro nam kolejna wizytę i zaczynam czuć stres 😬😬

Jak byłam na USG, to też wychodziło, że 6+1tc bobas 0,48mm 😀 czy mówił lekarz ile wynosi tętno? U mnie było 113 i powiedziała, że mogłoby być szybsze :/ zepsuła mi całą radość z wizyty. Jutro nam kolejna wizytę i zaczynam czuć stres 😬😬
Trochę zazdroszcze takich pięknych wartości, bo mi w 6t6d powiedział że zarodek ma 2-3mm i jest za mały 😔 jutro będę wiedzieć na czym stoję po półtorej tygodnia..

a Wy którym "wynikiem" się sugerujecie? byłam ostatnio na USG z którego wynika, że jestem w 6tc+6 czyli 7tydzien skończony, czyli zaczęłam 8? 🙈 a z OM wychodzi dziś 8tc+3 czyli 9 tydzień 🙈

reklama
Do góry