reklama
Nika261
Fanka BB :)
No właśnie ja teżmam nadzieję, że wszystko w porządku
justa_w
Mięta i pokrzywa.Jakie herbatki dziewczyny pijecie? Typu melisa mięta zielona herbata?
To było usg nie u mojej gin, tylko u jakiejś z pakietu z pracy. Nawet nie liczyła tygodnia z usg, bo powiedziała, że to za mała ciąża. Z OM wychodziło 7w2d.Coś dziwny ten lekarz tymbardziej że nawet pisze ze dla tego tyg dziecko powinno mieć 0.9 - 1.1 nie przejmuj się jeśli się martwisz wszystko jest ok tymbardziej że ja np mam różnice tylko 2 dni między Om a usg a Ty który tydzień masz z OM i z usg?
Ja jeszcze nie mówię. Pracuję zdalnie, więc łatwiej mi to ukryć. Najchętniej powiedziałabym po prenatalnych.a kiedy powiedzialyście w pracy, że jesteście w ciązy, ale tak oficjalnie, kierownikowi/szefowi itp. miałyście zaświadczenie od lekarza? zastanawiam się kiedy i jak to zrobić, w przyszły czwartek będę zakładać kartę ciąży, jeśli wszystko będzie w porządku.
MM_nowa
Odnośnie pracy to też bym chciała powiedzieć po 12 tyg ale już jestem na l4. Póki co na zwykłym ale wiem że ginekolog nie będzie mi przedłużal takiego zwykłego A wtedy jak ciążowe to dojdzie do pracodawcy. Chyba że macie jakiś pomysł żeby być na l4 i nie mówić jeszcze ?
Stelle
Dziewczyny, jestem już po wizycie. Jest zarodek i echo serduszka ❤❤❤❤ widzieliśmy z mężem pięknie migającą kropeczkę ❤ całe 0,48 cm. Wyję ze szczęścia siedzimy już u rodziców, mama też podobno odchodziła już od zmysłów. Jesteście kochane, mega wsparcie od Was otrzymałamTeż co chwilę sprawdzam czy są jakieś wiadomości.
Klaudiaxx
kochana właśnie się popłakałam w pracy super bardzo gratuluję i ogromnie się cieszę!!Dziewczyny, jestem już po wizycie. Jest zarodek i echo serduszka ❤❤❤❤ widzieliśmy z mężem pięknie migającą kropeczkę ❤ całe 0,48 cm. Wyję ze szczęścia siedzimy już u rodziców, mama też podobno odchodziła już od zmysłów. Jesteście kochane, mega wsparcie od Was otrzymałam
K
kat1
Gość
Dziewczyny któraś tu pisała że na Śląsku są prenatalne za darmo, a dlaczego?
Bardzo się cieszę!!! Cudowna wiadomość :-) Bo ja tu już się zamartwiałam ta ciszą... Naprawdę bardzo się cieszę!Dziewczyny, jestem już po wizycie. Jest zarodek i echo serduszka ❤❤❤❤ widzieliśmy z mężem pięknie migającą kropeczkę ❤ całe 0,48 cm. Wyję ze szczęścia siedzimy już u rodziców, mama też podobno odchodziła już od zmysłów. Jesteście kochane, mega wsparcie od Was otrzymałam
Pawlinka82
I to jest wspaniała wiadomość rośnijcie zdrowoDziewczyny, jestem już po wizycie. Jest zarodek i echo serduszka ❤❤❤❤ widzieliśmy z mężem pięknie migającą kropeczkę ❤ całe 0,48 cm. Wyję ze szczęścia siedzimy już u rodziców, mama też podobno odchodziła już od zmysłów. Jesteście kochane, mega wsparcie od Was otrzymałam
reklama