reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Coraz was więcej :) miło się patrzy jak wspieracie się nawzajem :). Ja dziś poszłam na bete i czekam jak na szpilkach, okresu dalej nie ma, a objawy się nasilają.

reklama
Hejjj 😊 używacie juz czegoś przeciw rozstępom? Lub zamierzacie? Możecie cos polecić
Mam kupiony tez z palmers dedykowany dla kobiet w ciąży. Użyłam raz na próbę i jak sie obudziłam moja skóra nadal była nawilżona - nie tłusta. Ale muszę przyznać ze należę do tych co nienawidzą smarowidel do ciała 😔 nie lubię uczucia lepkości i tłustości, czuje się brudna 😂

Dziewczyny pocieszcie :( jestem właśnie po kontroli, dziadziuś 13 cm, serduszko bije ale mam ogromnego krwiaka :( siedzę właśnie w poczekalni w szpitalu i modlę się żeby mnie przyjęli, bo nie wyobrażam sobie w domu zostać, bez żadnej kontroli :(
Najważniejsze, że dzidzia prawidłowo się rozwija. Nie martw się nie zapas, dzidziutkowi niepotrzebny jest Twój stres, postaraj się myśleć pozytywnie, lekarze na pewno coś poradzą 😘 Jesteśmy z Tobą

Dziewczyny pocieszcie :( jestem właśnie po kontroli, dziadziuś 13 cm, serduszko bije ale mam ogromnego krwiaka :( siedzę właśnie w poczekalni w szpitalu i modlę się żeby mnie przyjęli, bo nie wyobrażam sobie w domu zostać, bez żadnej kontroli :(
Dzidziuś się rozwija i to najważniejsze 🥰 a krwiaki są częstą przypadłością i najczęściej nic złego nie wróżą tylko trzeba na siebie wyjątkowo uważać ☺️

Myśle ze się Tobą zajmą , ponoć krwiaki się wchłaniają ale trzeba leżeć plackiem jakiś czas :) także musi być dobrze

reklama
Sprawdź jaki.magnez bierzesz, czy jest suplementem czy lekiem :)Mi się dzisiaj śnił kolega z gimnazjum, który nie żyje od kilku lat. Śniło mi się, że się z nim żegnam... Nie mam pojęcia skąd się to wzięło, nie myślałam onim ani nic... dziwne...Witaj i przyjmij gratulacje.

Kończę, Panicz wstał z drzemki :)
Ja się tak panicznie bałam CC! Rodzilam na szczęście sn. Gdzieś 2 godziny po porodzie szłam pod prysznic, fakt ciężka sprawa, ale dałam radę. Po CC leżałbym pewnie 2 dni bez ruchu. W końcu to rozcinanie brzucha i szwy jak po operacji 😔 bylam cięta, ale dziś już nie ma śladu po tym 😉 najgorsze tylko były skurcze pleców, teraz oddałbym dużo za brzuszne same.
Po cc 2 dni leżenia bez ruchu? Kpiny. Ja cc o 12 a o 5 rano już byłam pod prysznicem :)

Do góry