angel.sweet.25
Aktywna w BB
Coraz was więcej miło się patrzy jak wspieracie się nawzajem . Ja dziś poszłam na bete i czekam jak na szpilkach, okresu dalej nie ma, a objawy się nasilają.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam kupiony tez z palmers dedykowany dla kobiet w ciąży. Użyłam raz na próbę i jak sie obudziłam moja skóra nadal była nawilżona - nie tłusta. Ale muszę przyznać ze należę do tych co nienawidzą smarowidel do ciała nie lubię uczucia lepkości i tłustości, czuje się brudnaHejjj używacie juz czegoś przeciw rozstępom? Lub zamierzacie? Możecie cos polecić
Jeszcze nie używam, ale polecam olejek arganowy, nie miałam ani jednego rozstępu na brzuchu, mam tylko na piersiach, ale to już z czasów kp bardziej.Hejjj używacie juz czegoś przeciw rozstępom? Lub zamierzacie? Możecie cos polecić
Daj znać jaki wynik,Coraz was więcej miło się patrzy jak wspieracie się nawzajem . Ja dziś poszłam na bete i czekam jak na szpilkach, okresu dalej nie ma, a objawy się nasilają.
Najważniejsze, że dzidzia prawidłowo się rozwija. Nie martw się nie zapas, dzidziutkowi niepotrzebny jest Twój stres, postaraj się myśleć pozytywnie, lekarze na pewno coś poradzą Jesteśmy z TobąDziewczyny pocieszcie jestem właśnie po kontroli, dziadziuś 13 cm, serduszko bije ale mam ogromnego krwiaka siedzę właśnie w poczekalni w szpitalu i modlę się żeby mnie przyjęli, bo nie wyobrażam sobie w domu zostać, bez żadnej kontroli
Dzidziuś się rozwija i to najważniejsze a krwiaki są częstą przypadłością i najczęściej nic złego nie wróżą tylko trzeba na siebie wyjątkowo uważaćDziewczyny pocieszcie jestem właśnie po kontroli, dziadziuś 13 cm, serduszko bije ale mam ogromnego krwiaka siedzę właśnie w poczekalni w szpitalu i modlę się żeby mnie przyjęli, bo nie wyobrażam sobie w domu zostać, bez żadnej kontroli
Sprawdź jaki.magnez bierzesz, czy jest suplementem czy lekiem Mi się dzisiaj śnił kolega z gimnazjum, który nie żyje od kilku lat. Śniło mi się, że się z nim żegnam... Nie mam pojęcia skąd się to wzięło, nie myślałam onim ani nic... dziwne...Witaj i przyjmij gratulacje.
Kończę, Panicz wstał z drzemki
Po cc 2 dni leżenia bez ruchu? Kpiny. Ja cc o 12 a o 5 rano już byłam pod prysznicemJa się tak panicznie bałam CC! Rodzilam na szczęście sn. Gdzieś 2 godziny po porodzie szłam pod prysznic, fakt ciężka sprawa, ale dałam radę. Po CC leżałbym pewnie 2 dni bez ruchu. W końcu to rozcinanie brzucha i szwy jak po operacji bylam cięta, ale dziś już nie ma śladu po tym najgorsze tylko były skurcze pleców, teraz oddałbym dużo za brzuszne same.