Smacznego!!Ja dziś też wielką ochotę na gołąbki mam. Kupiłam młodą kapustę i zaraz zaczynam robić
reklama
agusia771a
Aktywna w BB
No ja też jak tylko zobaczyłam na teście 2 kreski od razu przestałam palić i nie mogę teraz wytrzymać z palaczami nawet jak palą gdzieś na dworze czy na balkonie...Ja paliłam i to kilka lat .. A papierosy rzuciłam 4 dni przed pozytywnym testem ciążowym. Po prostu mnie naszło nagle, że chce rzucić i teraz w ogóle mnie nie ciągnie. Nic a nic. Jakbym nigdy nie paliła .
agusia771a
Aktywna w BB
Ja jadłam i w sumie ciągle mam ochotę na szyneczkę taką dobrą z dżemem malinowym... Mój mąż nie może na mnie patrzeć jak widzi że robię sobie taką kanapkęZdecydowanie myślę, że możesz to podciągnąć pod zachcianki ciążowe nie tylko śledzie z dżemem się do nich zaliczają
rossig
Fanka BB :)
Ja pije tylko jedna filiżankę herbaty z cytryną. Na więcej sobie nie pozwalam. Wcześniej piłam tonami herbatęKobietki a powiedzcie jak to jest u was z piciem herbaty? Pijecie normalnie? Ja ogólnie bardzo lubię, ale podobno trzeba z tym uważać i musiałam ograniczyć.. Sama nie wiem jaka herbatę najlepiej wybrać, może coś podpowiecie
Najlepsza dla kobiet w ciąży jest podobno czerwona (ma najmniej teiny).
Haha to jak Coś a'la oscypek z żurawinkąJa jadłam i w sumie ciągle mam ochotę na szyneczkę taką dobrą z dżemem malinowym... Mój mąż nie może na mnie patrzeć jak widzi że robię sobie taką kanapkę
agusia771a
Aktywna w BB
Dokładnie tylko mięsnyHaha to jak Coś a'la oscypek z żurawinką
rossig
Jak u Was pięknie zawsze tak sobie wyobrażałam prawdziwy dom. Już widzę ten śmiech i chichotanie chłopców masz prześlicznych blondaskowDzień dobry!
Kciuki za wizyty!
Witam nowe koleżanki!
My nie mówiliśmy jeszcze nikomu. I moi rodzice i teście da dziadkami tylko dla naszych chłopaków. Myślę, że moi rodzice się ucieszą na wieść o jeszcze jednym wnuki. Teście będą niezadowoleni ze pisałam już, że na wieść o drugim było "żartujecie". Niech spada ta moja teściowa, bardzo jej nie lubię. Mąż też ma z nią słabe ko fakty, mimo, że to jego matka. Chciałabym powiedzieć dopiero jak bedzieny znać płeć, by uniknąć gadania "no ooo teraz czas na dziewczynkę", "do 3 razy sztuka". Ale jest to niemożliwe że względu na to, że teściowa pracuje w budynku mojej pracy i jak tylko wpłynie moje l4 to wszyscy zaczną jej geatulowac itp :/ no więc musi dowiedzieć od nas zanim to się stanie.
U mnie od rana Armagedon. To będzie długo dzień Zobacz załącznik 1125110
Kelikla
Ja od kilku dni czuję się jakby taka wypompowana. Nadal muszę z rana coś zjeść szybko bo mnie ssie.. Dzisiaj miałam badania wszystkie.. Całą listę.. Możliwe że w przyszłym tyg będą wyniki. Jak czytam wasze wypowiedzi o poronieniach to mam chwilę obawy ale zaraz wraca mi rozsądek że przecież nic z tym nie zrobię. Nawet jakbym do lekarza pojechała to nie cofnie procesu.. Nie ożywi dzieciątka.. Więc póki co żyje totalnie bez stresu.. Czekam na wyniki czy tam coś nie będzie zachwiane.. Zawsze miałam dobre bo robiłam regularnie ale kto wie, plus dodatkowe ( nowe) badania.. Następna wizyta 15 czerwca więc jeszcze sporo czasu.. Ciekawa jestem już co wtedy będzie widać. I czuję że jak na tej wizycie będzie wszystko wporzadku a to będzie 10 tydzień to już tym będę spokojna
anusiaanusia
Ja Dzis zapisałam się na usg 11-13 tydzień w tedy będę między 12-13 t.c
W pierwszej ciąży to wiedziałam już w 12 tyg ze Bedzie córka wiec Ciekawe czy teraz się uda .
W pierwszej ciąży to wiedziałam już w 12 tyg ze Bedzie córka wiec Ciekawe czy teraz się uda .
reklama
rossig
Ja też nie na słodkie. Tylko kwaśne i śledzie. Podobno organizm chce więcej witaminy C. To zabobony są z tym, że słodkie na dziewczynkęJa też nie na słodko. O losie trzeci chłopak? [emoji33][emoji33][emoji33]
Tak samo jak dużo kobiet je całymi dniami pomidory. To żelaza może brakować.
Ja też, non stop czuje ssanie. Jem chyba teraz z 7 posiłków dziennieJa tez jestem ciagle głodna :/
Ja mam na grzyby taką ochotę na pieczarki, boczniaki, kurki. No ogólnie to aż mnie trzęsie na grzyby muszę o tym poczytaćDokładnie, moja mama mówiła mi, że teraz to jest masakra i wszyscy popadli w jakąś paranoję. Zaufajmy swojemu organizmowi, bo on sam nam powie czego nam potrzeba (mój ostatnio twierdzi, że potrzeba mu maca, ale to już inna historia). Ja już wspominałam o tych nieszczęsnych pomarańczach, które podobno uczulają . No i nie zapominajcie o grzybach, co podobno jest taką bujdą na resorach, że nie wiadomo skąd się to w ogóle wzięło.