reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Czy też tak macie że czujecie co chwilę ssanie w żołądku, jakbyście nic nie jadły?
Mi jest ciagle zimno, cały czas jestem zmęczona i nie mam ochoty na jedzenie, jem tylko minimum żeby przeżyć, a później muszę leżeć żeby nie zwymiotować. To dopiero 8 tygdzien, w pierwszej ciąży taki stan utrzymał się do 18 tygodnia. Chciałabym żeby tym razem trwało krócej
Mam Identycznie!

reklama
dziewczyny pierwszy raz od kilku dni miałam prawdziwą ochotę cokolwiek zjeść!!! po młode ziemniaki szłam do warzywniaka 1.5 km w jedną stronę 😋. Było taaakie pyszne 🤗

Załączniki

• 20200527_143153.jpg
    20200527_143153.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 76
Mi jest ciagle zimno, cały czas jestem zmęczona i nie mam ochoty na jedzenie, jem tylko minimum żeby przeżyć, a później muszę leżeć żeby nie zwymiotować. To dopiero 8 tygdzien, w pierwszej ciąży taki stan utrzymał się do 18 tygodnia. Chciałabym żeby tym razem trwało krócej
wiem co czujesz. Ja w poprzedniej ciąży lądowałam w szpitalu od ciągłych wymiotów i mdłości. Trwalo to do 7 miesiaca. Teraz jestem na lekach a i tak nie mam ochoty przeważnie na jedzenie.

wiem co czujesz. Ja w poprzedniej ciąży lądowałam w szpitalu od ciągłych wymiotów i mdłości. Trwalo to do 7 miesiaca. Teraz jestem na lekach a i tak nie mam ochoty przeważnie na jedzenie.
Miałam to samo w pierwszej ciąży, wylądowałam w szpitalu przez ciągłe wymioty i tak do 6 miesiąca mnie męczyły, teraz nie ma porównania coś tam mdli czasami ale to pikuś.

Miałam to samo w pierwszej ciąży, wylądowałam w szpitalu przez ciągłe wymioty i tak do 6 miesiąca mnie męczyły, teraz nie ma porównania coś tam mdli czasami ale to pikuś.
U mnie niestety jest dokładnie to samo tylko od początku silnych wymiotów jestem na lekach przeciwwymiotnych. Dobrze wiedzieć, że jednak nie wszyscy muszą przechodzi przez piekło drugi raz :)

Ja póki co daje radę bez leków ale to ssanie doprowadza mnie do ogromnych mdłości i właśnie wymiotów ale nie jestem w stanie ciagle jeść . Myślałam ze nie można czuć takiego głodu bo ja w pierwszej ciąży nie mogłam przełknąć nic a i tak ciagle wymiotowałam . Jak czytam was to mam identycznie .

reklama
Do góry