Niqui
Fanka BB :)
Bądź dzielna... wszystko będzie dobrzeZatrzymali mnie w szpitalu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bądź dzielna... wszystko będzie dobrzeZatrzymali mnie w szpitalu
A jesteś już po jakiś badaniach, co mówi lekarz? Trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku.Zatrzymali mnie w szpitalu
Jeszcze macie czas coś wybrać, ale nie zwlekajcie za długo, koleżanka urodziła 12.05 i pierwszy tydzień dziecko było bezimienne, aż uległa i wyszło na propozycję tatusiaPowiem Wam że żadne imię nie podoba nam się wspólnie z mężem, będzie ostro przy wyborze
Syn podpowiada maks ale maks kojarzy mi się z psem mojej kuzynki :/
Pecherzyk jest, robia mi morfologie i bete. I kazali lezec i czekacA jesteś już po jakiś badaniach, co mówi lekarz? Trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku.
Najważniejsze, ze jest pecherzyk trzymam kciuki!Pecherzyk jest, robia mi morfologie i bete. I kazali lezec i czekac
Trzymam kciuki kochana MOCNO ! Dawaj znać na bieżąco ❤.Ciekawe ile czasu bede tu lezec
Daj znać jak bedziesz cos wiedziala. Wszystko bedzie dobrze, trzymam kciukiZatrzymali mnie w szpitalu