Ja bym pojechala na IP.Teraz patrze,bylaby to data kolejnej miesiaczki.
reklama
E
Ewka34
Gość
Jak teraz wycieram to jest juz czystoJa bym pojechala na IP.
Ja bym to sprawdzila. Moze mialas jakis krwiaczek, który pękł?Jak teraz wycieram to jest juz czysto
E
Ewka34
Gość
Kurcze do wizyty mam dwa dni.. on na poczatku widzial krew i twierdzil ze okres dostane.. moze to to? Tzw okres w ciazy?Ja bym to sprawdzila. Moze mialas jakis krwiaczek, który pękł?
Nie wiem, nie jestem lekarzem..ale kazde krwawienie w ciazy wymaga natychmiastowej wizyty u lekarza.Kurcze do wizyty mam dwa dni.. on na poczatku widzial krew i twierdzil ze okres dostane.. moze to to? Tzw okres w ciazy?
Niqui
Fanka BB :)
Ja też bezwzględnie bym to sprawdziła... Szczególnie, że na toalecie napinasz mięśnie około maciczne i krew może pochodzić ale nie musi z tamtych okolic... poza tym ja widzę na papierze jakieś strzępy...Jak teraz wycieram to jest juz czysto
E
Ewka34
Gość
To brazowy gesty sluz i mieszanka z luteina dopochwowaJa też bezwzględnie bym to sprawdziła... Szczególnie, że na toalecie napinasz mięśnie około maciczne i krew może pochodzić ale nie musi z tamtych okolic... poza tym ja widzę na papierze jakieś strzępy...
Wczesniejsza wizyta pewnie bylaby wskazana, ale. Nawet jeśli cokolwiek się dzieje, to lekarz nic w zasadzie nie poradzi. Może zwiększyć dawke luteiny, dołożyć duphaston i zrobic usg i w zasadzie tyle. Zaleci leżenie i odpoczywanie. Bierzesz dupka czy tylko luteine? Moze na początek spróbuj zadzwonić po poradęTo brazowy gesty sluz i mieszanka z luteina dopochwowa
reklama
Niqui
Fanka BB :)
Zrobisz co będziesz uważała za słuszne... Na zdjęciu wygląda to jak krótkotrwałe ale normalne krwawienie... widzisz to na żywo więc wiesz lepiej, wiecej... ja nie mam dużego doświadczenia ale lepiej dmuchać na zimneTo brazowy gesty sluz i mieszanka z luteina dopochwowa