Ja też. Wszystkie były negatywne. Ale okresu nadal brak. Z synkiem też tak miałam i bardzo późno wyszedł test.Podziwiam za cierpliwość ja do daty miesiączki już kilka zrobiłam
reklama
Oj moja droga a konserwy zakazane w ciążyMasakra jak mi nie dobrze.. zjadlam makrele w sosie pomidorowym i chleb z paprykarzem bo glodna bylam.. na nic innego nie mam ochoty..
Ale podchodzę do tego że organizm sam wie czego chce i się tego domaga. W poprzedniej ciazy mielonka turystyczna smakowała jak najlepszy schabowy
basia.sinkiewicz
Fanka BB :)
W którym dc wyszedł co pozytywny test??Ja też. Wszystkie były negatywne. Ale okresu nadal brak. Z synkiem też tak miałam i bardzo późno wyszedł test.
E
Ewka34
Gość
W ogole konserwy to swinstwo bo w aluminium.. ale jakbym miala patrzec na to wszystko to nic bym nie jadlaOj moja droga a konserwy zakazane w ciąży
Ale podchodzę do tego że organizm sam wie czego chce i się tego domaga. W poprzedniej ciazy mielonka turystyczna smakowała jak najlepszy schabowy
W ogole konserwy to swinstwo bo w aluminium.. ale jakbym miala patrzec na to wszystko to nic bym nie jadla
Matko to by nic nie jeść Ja się boję zacząć czytać cokolwiek o diecie w ciąży, bo się okaże, że wszystko jem nie takie.
Nie pamiętam dokładnie ale chyba z tydzień po terminie miesiączki. Wiedziałam już że jestem w ciąży bo ciągle mnie mdliło ( a najbardziej po wizycie na stacji benzynowej i przy piecach do wypieku chleba w Biedronce)ale test nic nie chciał pokazać.W którym dc wyszedł co pozytywny test??
E
Ewka34
Gość
Jedz to co ci smakuje :* twoj organizm wie czego potrzebuje w ciazyMatko to by nic nie jeść Ja się boję zacząć czytać cokolwiek o diecie w ciąży, bo się okaże, że wszystko jem nie takie.
To może nie czytaj jedz to o co wola Twój organizm. Ja przez wymioty pierwszy trymestr zywilam się tylko lodami wodnymi a dzieci zdrowe. Córka ma 8 lat i nigdy antybiotyku nie miała. Na spokojnie . Może tylko alko nie pijMatko to by nic nie jeść Ja się boję zacząć czytać cokolwiek o diecie w ciąży, bo się okaże, że wszystko jem nie takie.
rossig
Fanka BB :)
Brązowe. Ja robiłam kolejne dwie bety bo mi lekarz zalecił. Jak masz jutro wizytę to chyba nie ma potrzeby.Jeśli można zapytać w jakim kolorze masz plamienia? Jesteśmy na podobny etapie ciąży i ja od dwóch dni również mecze się z delikatnymi płomieniami.. najpierw były brazowe teraz „ kawa z mlekiem” .. robiłam bete 3 razy i prawidłowo przyrasta, ostatnia robiłam wczoraj, jutro wizyta u lekarza i zastanwiam się czy powtarzać bete czy po usg się dowiem czy jest wszytsko Ok..
reklama
Poza tym trendy się zmieniają co jeść a czego nie. Nawet po CC 8 lat temu było 3 dni diety lekkostrawnej- kleik i sucharki, a już 2,5 roku temu kazali jeść normalnie. Podali mięso z sosem i ziemniaki . Jedli chodzi o dietę podczas karmienia to kiedyś nie można było np czekolady i truskawek. A 5 lat temu zdziwił złapałam bo po urodzeniu podawali właśnie truskawki i pani od laktacji już mówiła że g jeść wszystko s dopiero jak się coś dzieje z dzieckiem to odstawiać i sprawdzać co uczula. Więc chyba najlepiej jeść tak jak się czujeMatko to by nic nie jeść Ja się boję zacząć czytać cokolwiek o diecie w ciąży, bo się okaże, że wszystko jem nie takie.