K
kat1
Gość
Ja mam wizytę dopiero w czwartek za tydzien :/Mnie dzisiaj zaczęły wyjątkowo mocno boleć piersi :/ Jutro czeka mnie o 19 wizyta i też się zamartwiam czy wszystko będzie dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam wizytę dopiero w czwartek za tydzien :/Mnie dzisiaj zaczęły wyjątkowo mocno boleć piersi :/ Jutro czeka mnie o 19 wizyta i też się zamartwiam czy wszystko będzie dobrze
Pysznie wygladaZobacz załącznik 1119320Zobacz załącznik 1119320musi mi starczyć tylko takie chłopskie jadło... Ale taki dobry kefir też by do tego pasował
Ja miałam tydzień temu w czwartek i było widać tylko malutki pęcherzyk. Zobaczymy jak jutroJa mam wizytę dopiero w czwartek za tydzien :/
Mmm ale mi smaka zrobiłaś? Co jest pod spodem i jak to zrobiłaś?
[/QUOTE
Smażyć się kiełbaskę z cebulką ( ja najbardziej lubię wędzony boczek ale mój mąż go nie znosi) i zdejmuje na talerz. Na tej samej patelni kładę ziemniaki pokrojone w plasterki z poprzedniego dnia przeznaczam chwilkę na to ta kiełbasa z cebulką ( można dodać ząbek czosnku) i na to jajka wlewam, sole pieprzę i przykrywam na moment żeby jajka ścięły się z wierzchu a w środku były ciekłe. Posypuje szczypiorkiem i jest można też do kiełbasy i cebuli dodać trochę papryki
Nie martw się na zapas a ile masz lat i która to ciąża jeśli można wiedzieć?Jestem po usg i mam mieszane uczucia... Widac tylko pecherzyk ciążowy i woreczek żółtkowy, wedlug aplikacji i innych artykułów jestem w 7 tygodniu i w tym tyg zaczyna bić serduszko a na usg ani serduszka ani zarodka, wiec podejrzewam ze ciąża jest mlodsza w dodatku mam coś takiego jakby dziurę, szczelinę w macicy obok pecherzyka ciążowego, niestety nie wiem jak to nazwać bo jestem w uk i nie pamietam jak pani ktora robila usg to nazwala wiec nie mogę sb przetłumaczyć, ale powiedziała ze moge przez to krwawić, następne usg za 2 tyg
Pisz kochana - będziemy się tu wspierać nawzajem. Też się boję bo mam już leki wprowadzone i L4...Jak dziś u Was samopoczucie dziewczynki? Ja ogarnęłam dom, pobawiłam się z synem i teraz odpoczynek. Bardzo się boję tej ciąży jestem przerazona dlatego Zadko pisze bo nie chce wprowadzać złej atmosfery