reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Jak ja uwielbiam takie swojskie jedzenie. Ewka jak ja Ci zazdroszczę dostępu do tego. Tak bym chciała mieszkać na wsi ❤️
Ja mieszkam w blokowisku. Ale u nas dwa razy w tygodniu na targ przyjeżdżają rolnicy. Jajka bez pieczątek można kupić, swoiskiej kiełbasy, rzeźnik i babcia siedzi z czosnkiem 😍 sery mają też takie pyszne. Jak pojechaliśmy w góry i zabraliśmy jedzenie na śniadanie to całe towarzystwo się pytało gdzie taki dobry ser kupujemy. Smakuje zupełnie inaczej niż sklepowy 😉

Jestem po usg i mam mieszane uczucia... Widac tylko pecherzyk ciążowy i woreczek żółtkowy, wedlug aplikacji i innych artykułów jestem w 7 tygodniu i w tym tyg zaczyna bić serduszko a na usg ani serduszka ani zarodka, wiec podejrzewam ze ciąża jest mlodsza 🤔 w dodatku mam coś takiego jakby dziurę, szczelinę w macicy obok pecherzyka ciążowego, niestety nie wiem jak to nazwać bo jestem w uk i nie pamietam jak pani ktora robila usg to nazwala wiec nie mogę sb przetłumaczyć, ale powiedziała ze moge przez to krwawić, następne usg za 2 tyg 😔

Mmm 😋 ale mi smaka zrobiłaś? Co jest pod spodem i jak to zrobiłaś? 😉
[/QUOTE
Smażyć się kiełbaskę z cebulką ( ja najbardziej lubię wędzony boczek ale mój mąż go nie znosi) i zdejmuje na talerz. Na tej samej patelni kładę ziemniaki pokrojone w plasterki z poprzedniego dnia przeznaczam chwilkę na to ta kiełbasa z cebulką ( można dodać ząbek czosnku) i na to jajka wlewam, sole pieprzę i przykrywam na moment żeby jajka ścięły się z wierzchu a w środku były ciekłe. Posypuje szczypiorkiem i jest ;) można też do kiełbasy i cebuli dodać trochę papryki

Jestem po usg i mam mieszane uczucia... Widac tylko pecherzyk ciążowy i woreczek żółtkowy, wedlug aplikacji i innych artykułów jestem w 7 tygodniu i w tym tyg zaczyna bić serduszko a na usg ani serduszka ani zarodka, wiec podejrzewam ze ciąża jest mlodsza 🤔 w dodatku mam coś takiego jakby dziurę, szczelinę w macicy obok pecherzyka ciążowego, niestety nie wiem jak to nazwać bo jestem w uk i nie pamietam jak pani ktora robila usg to nazwala wiec nie mogę sb przetłumaczyć, ale powiedziała ze moge przez to krwawić, następne usg za 2 tyg 😔
Nie martw się na zapas :) a ile masz lat i która to ciąża jeśli można wiedzieć?

Jak dziś u Was samopoczucie dziewczynki? Ja ogarnęłam dom, pobawiłam się z synem i teraz odpoczynek. Bardzo się boję tej ciąży jestem przerazona dlatego Zadko pisze bo nie chce wprowadzać złej atmosfery :)
Pisz kochana - będziemy się tu wspierać nawzajem. Też się boję bo mam już leki wprowadzone i L4...
Dziś jestem strasznie płaczliwa. Okropnie mi z takim nastrojem bo do tej pory byłam w euforii, a tu zmiana o 180 stopni.

reklama
Do góry