reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Dobra idę spać, bo przez Was popadnę w depresję, że ja mam do takich dobroci daleko i nikt mi po maca nie pojedzie :dry:

Proszę już nie pisać, żebym rano nie musiała nadrabiać.

reklama
Dobra idę spać, bo przez Was popadnę w depresję, że ja mam do takich dobroci daleko i nikt mi po maca nie pojedzie :dry:

Proszę już nie pisać, żebym rano nie musiała nadrabiać.
Śpij dobrze ! Niech Ci się śnią same dobrze rzeczy! W ciąży bardzo realistyczne sny więc duża szansa że się najesz smakołyków . Dobranoc 🥞🍔🥙🌯🌮🥪🌭🍕🍿🥗🥗

O jak super, cieszę się bardzo ❤ teraz możesz być spokojna ❤ a następna wizytę ci zostawiła tak jak masz czy przesunela??
tak, wizyta 14.07 a prenatalne 06.07 😊❤️

Jezu, jak dobrze że wszystko w porządku :) będziesz mieć teraz miły wieczór i przynajmniej zaśniesz spokojna. L4 do 14.07 bo pewnie masz wtedy wizytę? Robiła jakieś problemu ze zwolnieniem?

No to dziewczyny w pracy padną 🤣 i bardzo dobrze, teraz trzeba myśleć o sobie, a nie o innych.
tak trochę kręciła nosem, ale wystawiła bez komentarza haha, szczerze mam to już wszystko gdzies. mój maluszek jest dla mnie najważniejszy i wart wszystkich pieniędzy, czy tych za wizyty czy mniejszej wypłaty ❤️

reklama
Kobitki na szczęście ten dzień się już skończył. U mnie poranne mdłości oznaczają całodzienne mdłości i wymioty. Bardzo boli mnie żołądek i teraz już podbrzusze też. Jeżeli jutro będzie od rana to samo to jadę na ip bo pół dnia dziś przeryczałam.
Niesamowicie zazdroszczę tym,które nie mają objawów albo im już przeszły. Życzę Wam dobrej nocy i nie piszcie rano za dużo bo zamierzam spać dziś długo:)

Do góry