reklama
Annasol93
Fanka BB :)
Czadowy! Wersja studencka pod koniec miesiąca haha ❤. Prawie jak moje hot dogi ( kielbasa w zamkniętym chlebie z ketchupem).... O to mój BicMac
Annasol93
Śpij dobrze ! Niech Ci się śnią same dobrze rzeczy! W ciąży bardzo realistyczne sny więc duża szansa że się najesz smakołyków . DobranocDobra idę spać, bo przez Was popadnę w depresję, że ja mam do takich dobroci daleko i nikt mi po maca nie pojedzie
Proszę już nie pisać, żebym rano nie musiała nadrabiać.
Jeszcze nie próbowałamSer z keczupem. ...
U mnie zawsze ser z dzemem truskawkowym. Od gnoja tak jem
Klaudiaxx
tak, wizyta 14.07 a prenatalne 06.07O jak super, cieszę się bardzo ❤ teraz możesz być spokojna ❤ a następna wizytę ci zostawiła tak jak masz czy przesunela??
tak trochę kręciła nosem, ale wystawiła bez komentarza haha, szczerze mam to już wszystko gdzies. mój maluszek jest dla mnie najważniejszy i wart wszystkich pieniędzy, czy tych za wizyty czy mniejszej wypłatyJezu, jak dobrze że wszystko w porządku będziesz mieć teraz miły wieczór i przynajmniej zaśniesz spokojna. L4 do 14.07 bo pewnie masz wtedy wizytę? Robiła jakieś problemu ze zwolnieniem?
No to dziewczyny w pracy padną i bardzo dobrze, teraz trzeba myśleć o sobie, a nie o innych.
Sheila
Mnie to zawsze dziwiło, ale moja koleżanka całe życie tak je i mówi, że pycha teraz mam takie smaki, że kapusta kiszona z truskawkami to może i to wejdzieSer z keczupem. ...
U mnie zawsze ser z dzemem truskawkowym. Od gnoja tak jem
Angelika22
Lena No jasne ! Opowiesz coś więcej ? Która ciąża jak się czujesz ?
reklama
Czarnanoc
Kobitki na szczęście ten dzień się już skończył. U mnie poranne mdłości oznaczają całodzienne mdłości i wymioty. Bardzo boli mnie żołądek i teraz już podbrzusze też. Jeżeli jutro będzie od rana to samo to jadę na ip bo pół dnia dziś przeryczałam.
Niesamowicie zazdroszczę tym,które nie mają objawów albo im już przeszły. Życzę Wam dobrej nocy i nie piszcie rano za dużo bo zamierzam spać dziś długo
Niesamowicie zazdroszczę tym,które nie mają objawów albo im już przeszły. Życzę Wam dobrej nocy i nie piszcie rano za dużo bo zamierzam spać dziś długo