wiki9292
Zaciekawiona BB
Ja uzywam preglifeDziewczyny polecicie aplikację ciążową z której korzystacie? Póki co zainstalowałam Asystenta Ciąży, ale średnio mi się podoba.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja uzywam preglifeDziewczyny polecicie aplikację ciążową z której korzystacie? Póki co zainstalowałam Asystenta Ciąży, ale średnio mi się podoba.
Mi lekarz zalecił brać acard i luteinę, też tak masz?Tak. Mam 29 lat i pierwsza ciaza. W tamtym cyklu poronilam, więc mam nadzieję że tym razem będzie wszystko dobrze
Ale robiłaś test, wyszedł pozytywny i dostałaś okres tak?Cześć!
I mnie niestety dziś okres A taka już byłam pewna. Nawet mi się śniło że jestem w ciąży. No nic... do następnego miesiąca. Odmeldowuje się
Cześć!
I mnie niestety dziś okres A taka już byłam pewna. Nawet mi się śniło że jestem w ciąży. No nic... do następnego miesiąca. Odmeldowuje się
Nie. Testy były negatywne tylko okres się spóźniał ... pospieszylam sie z dołączenie do forum styczniowek :/Ale robiłaś test, wyszedł pozytywny i dostałaś okres tak?
Dziękuję! Będę próbować dalej! Życzę wszystkim zdrowia! Buziaki I powodzenia!!!Próbuj kochana dalej i pisz do nas
Aaaaaa rozumiem. Mnie się często spóźniał okres, też kilka razy się bałam ciąży.Nie. Testy były negatywne tylko okres się spóźniał ... pospieszylam sie z dołączenie do forum styczniowek :/