reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Ja na szkole rodzenia nie chodzilam I nie bede. Co do kapieli itp na samym poczatku ubieranie i kapiele to muj slubny wszystko robil nie ja.
Wszystkie lachony, nadmiar wyprodukowanych przetworow a wielka checia przyjme ja:cool2:

reklama
Dziewczyny ja już w łóżku . Dziś od rana nie mogłam sobie znaleźć miejsca a dopiero wieczorem miałam ta wizytę . Głowa mnie teraz boli pewnie od nerwów . Mama i mąż mówili nie denerwuj się ale co ja zrobię jak ja taki typ . Lekarz od razu się zapytał o acard i powiedział ze super ze biorę , nawet mi sprawdził przepływy i serce dokładnie choć mówi ze to na połówkowych . Wiem ze od dziś mogę się zacząć cieszyć tak w pełni . Wam również gratuluje udanych wizyt :))
Jaka dawkę bierzesz akardu?

Dziewczyny czy któraś malowała lub planuje malować w domu w ciąży?
Ja mam Pewne obawy aby być wtedy w domu ale kuzynka mnie zapewnia że ona w ciąży malowała pokój sama i wszyscy mają się dobrze..... Co myślicie?

Ja mam Pewne obawy aby być wtedy w domu ale kuzynka mnie zapewnia że ona w ciąży malowała pokój sama i wszyscy mają się dobrze..... Co myślicie?
Ja sama nie malowałam ale spałam w pokoju malowanym i jest ok , fakt że musi być dobrze przewietrzony żeby nie drażniły Cię zapachy bo są mega wyczuwalne, przynajmniej ja tak miałam.

mnie za miesiąc, dwa czeka przeprowadzka do większego mieszkania i remont. Na pewno będę malować tylko będę szukać dobrej jakości farb a jak będzie mi słabo to ktoś inny dokończy :) teraz te farby to nie to co kiedyś.

Dzień dobry z rana 😁 ja już mecze kawkę tak mnie zaparcia męczą że tragedia mam z nimi problem od dawna już po operacji ale wcześniej brałam dulcobis i pomagało teraz nic nie pomaga a boje się brać np dwa bo powodują skurcze jelit a każdego bólu brzucha się boje. Już nie mam pojęcia jak sobie pomóc nie wiem też czy to od nich czy z nerwów czy coś się dzieje ale boli mnie podbrzusze dobrze że już w piątek wizyta.
Któraś z Was pisała o fajnym artykule mamy ginekolog o prenatalnych jakbyś mogła podeślij link 😁 miłego spokojnego dnia 😘

Dzisiejszy dzień przedstawia się następująco :) jak zwykle kciuki za wszystkie dziewczyny, za mnie trzymajcie tez :D
23.06
@Ann91 8:45 wizyta;
@ania.1982 10:15 wizyta;
@Inka91 10:30 usg prenatalne;
@M@lly 11:00 wizyta ppc;

24.06
@Pawlinka82 9:00 wizyta;
@Ola1994 10:00 wizyta;
@Izkawalizka 11:45;

25.06
@Angelika22 wizyta z usg;
@AnMil 18:45 wizyta z usg;
@Lebiooda usg prenatalne;

26.06
@Agnieszka40 9:00 usg prenatalne;
@M@lly 9:00 wizyta;
@klucha09 13:15 usg;
@topka55 15:00 wizyta;
@asia333podlasie wizyta;
@AtenaSA wizyta;

29.06
@Czarnanoc 9:15 usg prenatalne;
@Patka0000 10:30 wizyta;
@Magdalena5 13:00 usg prenatalne;
@Andzia155 16:00 wizyta;
@Magdalena5 16:20 wizyta;
@Paulinad wizyta;

30.06
@D4ri4 12:30 wizyta;
@Andzia155 12:50 usg prenatalne;
@JoannaMB 16:30 usg prenatalne;
@Asij3090 18:45 wizyta;
@Annasol93 usg prenatalne;
@magda9104 wizyta;
@Renata.b2 usg;

Hej dziewczyny ja też już na nogach przed 6 ogólnie noc do dupy wstawałam 6 razy na siku i tak mnie mdlilo że myślałam żeby pomóc sobie i 🤮. No oszalec można z tymi mdłościami wieczornymi. Trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze ✊. Piszecie o mamach lub teściowych które 100 lat temu w ciąży chodziły i nic im nie było to tylko pozazdrościć bo moja mama dokładnie przechodziła ciąże jak ja i wie i rozumie mnie jak się źle czuje różnica jedynie taka że do końca musiała pracować bo lekarze nie dawali zwolnień więc tu szacun bo ja bym nie dała rady.

reklama
Hej dziewczyny , pisze do was z grudniowych mam które się spodziewają dzidziusia. Czy któraś była na forum grudniowym także zapisana ? Czy tylko mi się ono usunęło czy jestem jakaś ślepa ;) termin 27.12.2020 zaczęłam 14 tydzień ;)

Do góry