reklama
Kassiula87
Fanka BB :)
Hej piękne witam Was serdecznie ja to dziś numer odstawiłam w wczoraj zachciało mi się rosołu no stwierdziłam że co dziś gotuje nastawiam mięsko wszystko pięknie ja do warzyw a w lodówce tylko por no cóż dziś rosół bez warzyw nie wiem co z tego wyjdzie najwyżej jutro na tym jakąś zupę zrobię kurczę jak ja teraz nie myślę co robię chyba polowa mózgu mi się wyłączył
Nika261
Hej dziewczyny ja osttanio mało wchodzę na forum, muszę się wam wygadac... Bo jest mi tak źle i tak się martwię
Dziś mój 8+6 od piątku czuje się super, nie mam mdłości.... Wczoraj nawet zrobiłam normalny obiad, na co wcześniej nie było szans. Bardzo mnie to martwi, do tego wcześniej zawsze w nocy musiałam coś zjeść bo byłam taka głodna, teraz już tego nie mam, wizytę mam dopiero 1.07 a ja już czuję że nie będzie dobrze, swoją drogą nie wiem czy wytrzymam do tej wizyty, jestem strasznie załamana, mam ochotę się poryczec
Dziś mój 8+6 od piątku czuje się super, nie mam mdłości.... Wczoraj nawet zrobiłam normalny obiad, na co wcześniej nie było szans. Bardzo mnie to martwi, do tego wcześniej zawsze w nocy musiałam coś zjeść bo byłam taka głodna, teraz już tego nie mam, wizytę mam dopiero 1.07 a ja już czuję że nie będzie dobrze, swoją drogą nie wiem czy wytrzymam do tej wizyty, jestem strasznie załamana, mam ochotę się poryczec
Tak sobie zerknęłam właśnie kto głosuje w naszej ankiecie co do prywatnej grupy.
I już znalazłam 2 osoby, które nie powinny tam głosować. Jedna w ogóle nie pisała w styczniówkach a druga napisała jeden post i to jest jej jedyny post na całym forum.
No sorki, ale ja na koniec wszystko sprawdzę i takich głosów nie będę liczyć.
Wy też możecie podejrzeć kto głosował
I już znalazłam 2 osoby, które nie powinny tam głosować. Jedna w ogóle nie pisała w styczniówkach a druga napisała jeden post i to jest jej jedyny post na całym forum.
No sorki, ale ja na koniec wszystko sprawdzę i takich głosów nie będę liczyć.
Wy też możecie podejrzeć kto głosował
Sheila
Ja potrafię z zamkniętymi oczami wszystko zalelezc. On nic nie widzi. A jak pytam co mam mu zrobić jak pójdę i to tam będzie, no mówi, że niemożliwe bo szukał wszędzie. Oczywiście idę i to jest tam, gdzie być powinnoHehe faceci to mają wyobraźnie. Mój tak samo nigdy nie wie co w domu gdzie jest a ja nawet wiem po której stronie szuflady jakie rzeczy leżą.
Jakbyście widziały jak mój mąż dzisiaj ubrał syna oczopląsu można dostać, zawsze mu mówię że jak góra ma wzorki to spodnie gładkie, a jak spodnie we wzorki to góra gładka, ale oczywiście zawsze bierze to co jest pierwsze na kupce i nie patrzy musiałam go zaraz przebrać jak to zobaczyłam czasem się zastanawiam jak to możliwe że wziął mnie za żonę mając taki gust hahaha
Angelika22
Ja jak byłam w pierwszej ciąży to tak po 35 tygodniu miałam jakaś wizytę i tak na luzie zagadalam do lekarza ze powinnam się zabrać za pakowanie a on ze już dawno powinnam być spakowana także lepiej wcześniej niż tak jak piszecie , liczyć na mężów
Przyspiesz moze wizyte jak masz sie tak denerwować ale na pewno wszystko jest w porzadku :*Hej dziewczyny ja osttanio mało wchodzę na forum, muszę się wam wygadac... Bo jest mi tak źle i tak się martwię
reklama
Jak jesteśmy w domu, to mi to nie przeszkadza jak maz ubierze syna. A jak wychodzimy gdzies, to po prostu ubieram gp ja i tyleJakbyście widziały jak mój mąż dzisiaj ubrał syna oczopląsu można dostać, zawsze mu mówię że jak góra ma wzorki to spodnie gładkie, a jak spodnie we wzorki to góra gładka, ale oczywiście zawsze bierze to co jest pierwsze na kupce i nie patrzy musiałam go zaraz przebrać jak to zobaczyłam czasem się zastanawiam jak to możliwe że wziął mnie za żonę mając taki gust hahaha