reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Dziewczyny dziś według OM zaczęłam 8+6 wg USG 9+2 witam się z wami pierwszym 🤮. A myślałam że nie umiem i mnie to ominie ;).

Ja nie pakuje się do szpitala. Nie mam takiego zamiaru a o porodzie nie myślę ;)

reklama
Hej piękne witam Was serdecznie 😘😘 ja to dziś numer odstawiłam 😂 w wczoraj zachciało mi się rosołu no stwierdziłam że co dziś gotuje nastawiam mięsko wszystko pięknie ja do warzyw a w lodówce tylko por 😂😂😂 no cóż dziś rosół bez warzyw nie wiem co z tego wyjdzie najwyżej jutro na tym jakąś zupę zrobię 🙈 kurczę jak ja teraz nie myślę co robię chyba polowa mózgu mi się wyłączył 🙉😁

Hej dziewczyny :) ja osttanio mało wchodzę na forum, muszę się wam wygadac... Bo jest mi tak źle i tak się martwię :(
Dziś mój 8+6 od piątku czuje się super, nie mam mdłości.... Wczoraj nawet zrobiłam normalny obiad, na co wcześniej nie było szans. Bardzo mnie to martwi, do tego wcześniej zawsze w nocy musiałam coś zjeść bo byłam taka głodna, teraz już tego nie mam, wizytę mam dopiero 1.07 a ja już czuję że nie będzie dobrze, swoją drogą nie wiem czy wytrzymam do tej wizyty, jestem strasznie załamana, mam ochotę się poryczec :(

Tak sobie zerknęłam właśnie kto głosuje w naszej ankiecie co do prywatnej grupy.
I już znalazłam 2 osoby, które nie powinny tam głosować. Jedna w ogóle nie pisała w styczniówkach a druga napisała jeden post i to jest jej jedyny post na całym forum.
No sorki, ale ja na koniec wszystko sprawdzę i takich głosów nie będę liczyć.

Wy też możecie podejrzeć kto głosował ;)

Hehe faceci to mają wyobraźnie. Mój tak samo nigdy nie wie co w domu gdzie jest a ja nawet wiem po której stronie szuflady jakie rzeczy leżą.
Ja potrafię z zamkniętymi oczami wszystko zalelezc. On nic nie widzi. A jak pytam co mam mu zrobić jak pójdę i to tam będzie, no mówi, że niemożliwe bo szukał wszędzie. Oczywiście idę i to jest tam, gdzie być powinno 🤣😅

Jakbyście widziały jak mój mąż dzisiaj ubrał syna 🤦 oczopląsu można dostać, zawsze mu mówię że jak góra ma wzorki to spodnie gładkie, a jak spodnie we wzorki to góra gładka, ale oczywiście zawsze bierze to co jest pierwsze na kupce i nie patrzy 😁 musiałam go zaraz przebrać jak to zobaczyłam 😁 czasem się zastanawiam jak to możliwe że wziął mnie za żonę mając taki gust hahaha 😁😁😁😁

Ja jak byłam w pierwszej ciąży to tak po 35 tygodniu miałam jakaś wizytę i tak na luzie zagadalam do lekarza ze powinnam się zabrać za pakowanie a on ze już dawno powinnam być spakowana także lepiej wcześniej niż tak jak piszecie , liczyć na mężów :)

Hej dziewczyny :) ja osttanio mało wchodzę na forum, muszę się wam wygadac... Bo jest mi tak źle i tak się martwię :(
Dziś mój 8+6 od piątku czuje się super, nie mam mdłości.... Wczoraj nawet zrobiłam normalny obiad, na co wcześniej nie było szans. Bardzo mnie to martwi, do tego wcześniej zawsze w nocy musiałam coś zjeść bo byłam taka głodna, teraz już tego nie mam, wizytę mam dopiero 1.07 a ja już czuję że nie będzie dobrze, swoją drogą nie wiem czy wytrzymam do tej wizyty, jestem strasznie załamana, mam ochotę się poryczec :(
Przyspiesz moze wizyte jak masz sie tak denerwować ;) ale na pewno wszystko jest w porzadku :*

reklama
Jakbyście widziały jak mój mąż dzisiaj ubrał syna 🤦 oczopląsu można dostać, zawsze mu mówię że jak góra ma wzorki to spodnie gładkie, a jak spodnie we wzorki to góra gładka, ale oczywiście zawsze bierze to co jest pierwsze na kupce i nie patrzy 😁 musiałam go zaraz przebrać jak to zobaczyłam 😁 czasem się zastanawiam jak to możliwe że wziął mnie za żonę mając taki gust hahaha 😁😁😁😁
Jak jesteśmy w domu, to mi to nie przeszkadza jak maz ubierze syna. A jak wychodzimy gdzies, to po prostu ubieram gp ja i tyle :D

Do góry