reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Ja sobie z nudów bo wszyscy śpią oglądam te kosze Mojżesza wcześniej nie miałam takich cudow ale teraz chce bo mamy mikroskopijna sypialnie połączona z salonem i otwartą kuchnia więc taki kosz mi się zmieści obok łózka żeby nie wstawać milion razy do łóżeczka. I coś takiego mi się bardzo podoba

Załączniki

• Screenshot_20200621_072446_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_20200621_072446_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    246,5 KB · Wyświetleń: 78
reklama
A weszlam na pare parafii na ochrzczonych w tym i zeszlym roku.Teraz jest juz mega bum na stare imiona.Prawie kazde dziecko nazywa sie Maria,Marianna,Helena,Stanislaw,Franciszek.Fajnie,podoba mi sie.

My to jak postanowilismy starac sie to od razu sie smialismy jak dziecko nazwiemy

A jakie ziolka pijesz? Melise mozna?
A ja pochlonelam chinczyka na kolacje
Mięta, pokrzywa, rumianek wyleciały.
Weszłam już nawet na próbę z śliwkami bo się normalnie wykończę z myślą że muszę do toalety bo powinnam a nie umiem.
Właśnie popijam i mam nadzieję że nie zwrócę 🤤

Czesc. A ja nad ranem mam wrażenie że podbrzusze mi twardnieje. Obok blizny po cc czuje jakby tam się dzidzia stawiała. Chyba że już jestem przewrazliwiona.
A staram się nie jeść na noc nic takiego żeby nie mieć wzdec bo potem noc z głowy.

Mięta, pokrzywa, rumianek wyleciały.
Weszłam już nawet na próbę z śliwkami bo się normalnie wykończę z myślą że muszę do toalety bo powinnam a nie umiem.
Właśnie popijam i mam nadzieję że nie zwrócę 🤤
A probowalas utrzec dwa jablka,do tego pol kubka kleiku z siemienia lnianego i garsc musli?fajne,lekkie,ja codziennie takie cos zjadam i jakos funkcjonuje.

Hej kochane , my zawsze w weekend wstajemy o 7 tzn syn nas budzi a w tygodniu spokojnie do 9 śpi, współczuje mężowi 🙄 Asia ja tez będę chciała kosz Mojżesza do salonu, w sypialni będzie standardowo łóżeczko i kupię tym razem nianie , jak maluszek będzie spał zamknę drzwi i będę spokojna inaczej syn będzie ciagle tam biegał . I zacznie się przygoda ze spaniem w swoim pokoju synka , na początek kupimy łóżko domek taki bardzo niski , inaczej nie zasnę spokojnie . Dziś jedziemy do mojej prababci , chyba wie od mojej babci ze jestem w ciąży bo ta cudowna kobieta tak się cieszy ze obdzwoniła cały świat 😍
Ale wcześniej obiad u moich rodziców i moja mama wczoraj napomknęła o drozdzowkach z truskawkami i kruszonka to już thermomix zrobił czekam i do piekarnika , ucieszy się :) dziś tez wręczam prezent tacie , oby się spodobał :) miłego dnia :)

reklama
A weszlam na pare parafii na ochrzczonych w tym i zeszlym roku.Teraz jest juz mega bum na stare imiona.Prawie kazde dziecko nazywa sie Maria,Marianna,Helena,Stanislaw,Franciszek.Fajnie,podoba mi sie.
Ludzie w końcu mają pomału dość tych nowoczesnych imion i wracają do korzeni dlatego to jest fajne. Chodź powiem że czasem aż za dużo powtarzalność..

Do góry