Kassiula87
Fanka BB :)
A my imiona mamy wybrane od bardzo dawna jak będzie dziewczynka to Aleksandra a chłopak Staś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rita piękne imięMój syn ma na imię Damian, a braliśmy pod uwagę Nikodem. Córka miała być Klarą lub Polą, a finalnie nazywa się Liliana.
Teraz podoba mi się też Nina i Rita, ale cała trójka nie chce o tym słyszeć.
Moja teściowa jak się dowiedziała, że będziemy mieli córkę to powiedziała, że ma być Aleksandra. Podoba bardzo mi się te imię, ale na przekór jej tak nie nazwałam, poza tym siostry cioteczne córka to Aleksandra. Nawet jakby podobało mi się dane imię to jeśli w rodzinie jest już takie to nie nazwałabym tak swojego dziecka. A mojej mamy siostra rodzona nazwała dwoje synów tak samo jak moja mama swoich Marcin i Michał, później jak ciocia urodziła 3 syna to mama zapytała czy teraz będzie Piotruś tak jak mojej mamy trzeci syn i ciocia postanowiła się wyłamać i nazwać AdamA my imiona mamy wybrane od bardzo dawna jak będzie dziewczynka to Aleksandra a chłopak Staś
Zgadzam się, mi bardzo sie podoba, ale dzieciaki są zszokowane, mąż nie mniej.Rita piękne imię