reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Mam koleżankę która termin ma na 24.06 i z czasie ciąży schudła 18 kg!
Tylko trzeba zaznaczyć, że wcześniej była otyła dokładnie otyłość brzuszna plus inne strefy ciała. Wyobraźcie sobie, że przed ciążą miała mniejszy brzuch niż teraz w 9 miesiącu. Wcześniej bardzo dużo jadła słodyczy, śmieciowego jedzenia, tu piwko tam kebabik jak się dowiedziała, że jest w ciąży zaczęła dobrze się odżywiać. Schudła z pleców, ramion , nóg, brzucha😅, zawsze miała duże podgardle teraz szyja jak u Gąsiora😁

A my imiona mamy wybrane od bardzo dawna jak będzie dziewczynka to Aleksandra a chłopak Staś 😁
Moja teściowa jak się dowiedziała, że będziemy mieli córkę to powiedziała, że ma być Aleksandra. Podoba bardzo mi się te imię, ale na przekór jej tak nie nazwałam, poza tym siostry cioteczne córka to Aleksandra. Nawet jakby podobało mi się dane imię to jeśli w rodzinie jest już takie to nie nazwałabym tak swojego dziecka. A mojej mamy siostra rodzona nazwała dwoje synów tak samo jak moja mama swoich Marcin i Michał, później jak ciocia urodziła 3 syna to mama zapytała czy teraz będzie Piotruś tak jak mojej mamy trzeci syn i ciocia postanowiła się wyłamać i nazwać Adam 😂
Rita piękne imię ♥️♥️
Zgadzam się, mi bardzo sie podoba, ale dzieciaki są zszokowane, mąż nie mniej.

ja dla chłopca chciałabym Bruno ale niestety mąż nie chce się zgodzić. dziewczynka chyba najbardziej Kalina, jednak to wciąż nam się zmienia. u nas pewnie będzie ciężko z wyborem imienia, ale na szczęście jeszcze sporo czasu ;)

A co do imion to dla chłopczyka mi się bardzo podoba Antoś, Jasiu oraz Filipek a dziewczyna Zuzia ( tak wiem bardzo popularne ) jeszcze w grę wchodzi Kornelia 😁

Oj ja tez chciałam Bruno , uwielbiam to imię ale właśnie mąż tak sobie . Nie wiem jeszcze czy tak nie nazwę , bo dla mnie tylko mocne imiona wchodzą w grę :)

reklama
Do góry