reklama
Z
zmiana8.2
Gość
Jaka dawka luteiny?Chyba brałabym luteinę normalnie a po prostu odstawiła duphaston. Ja mam podobnie, bo braknie mi dosłownie kilku tabletek duphaston i właśnie zamierzam tak zrobić właśnie mój lekarz i tak chciał mi go odstawić
Magdalena5
Zaangażowana w BB
A co dzisiaj macie dziewczynki na obiad? Bo nie mam kompletnie pomyslu
Kassiula87
Fanka BB :)
Ja robię leczoA co dzisiaj macie dziewczynki na obiad? Bo nie mam kompletnie pomyslu
Sheila
Fanka BB :)
Ja biorę 2x1 100 mgJaka dawka luteiny?
Ja chyba krupnik zrobięA co dzisiaj macie dziewczynki na obiad? Bo nie mam kompletnie pomyslu
Z
zmiana8.2
Gość
Witaj,gratulacje,trzymam kciuki
Ps.ja 7+3 i tez leze z luteina ))
Oj zdarzaja....ja w poprzednim zwiazku bylam na trzech clostilbegytach,na pregnylu .mialam to okropne badanie na droznosc jajowodow.i ok.a guzik sie udalo.Trzeba bylo zmienic...zycie,NO i partnera.....Kochana miałam podobnie tylko na szczęście bez poronienia staraliśmy się 9 lat każdy lekarz rozkładal ręce twierdząc że nie ma szans na naturalną ciążę i w naszym przypadku w grę wchodzi tylko in vitro wiedz wyobraź sobie jakie było nasze zdziwienie jak zobaczylam na tescie dwie kreski nawet jak lekarz już potwierdził ciążę to nadal nie mogłam w to uwierzyć tak naprawdę dopiero teraz po 12 tc zaczynam się cieszyć i snuć plany na przyszłość ❤❤ wiedz dziewczyny cuda się zdarzają
Luteina 100 mg 2x1 i do dziś duphaston w tej samej dawceJaka dawka luteiny?
Z
zmiana8.2
Gość
Ja 3x 100.Tez wyplywa.....?Ja biorę 2x1 100 mg
reklama
Dziś chyba zostanie zamówionyA co dzisiaj macie dziewczynki na obiad? Bo nie mam kompletnie pomyslu