reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Dziewczyny pytanko czy musicie wstawać w nocy siku? Ja od początku ciąży tylko parę nocek takich miałam ale generalnie nie muszę wstawać:/ dziwne bo pierwsze dwie ciaze kojarzę głównie z sikania

Ja na samym początku do ok 5tc faktycznie latałam siku non stop za dnia i wstawałam w nocy, a teraz może 1/2 w tygodniu zdarzy mi się, że wstanę w nocy na siku, w ciągu dnia tez nie chodzę częściej niż normalnie 😊

reklama
Masz córkę czy syna? Mi z córką śmierdziało każde mięso i nie jadłam, teraz bez problemu.
Z mojego i znajomych doświadczenia odrzut od mięsa jest na dziewczynkę.
Oj jak ja bym chciała dziewczynke ❤️ mąż gada do brzucha że tam jest jego perełka a ja czuję że jest chłopiec. Było by mi łatwiej jak by była druga córeczka bo mogłaby mieć pokój że starszą bo ma większy niż syn i tu już też za duża różnica wieku.

Cześć dziewczynki, ja już w pracy pije kawkę. Właśnie była u mnie znajoma pielęgniarka i pochwaliłam się że jestem w ciąży a ona do mnie natychmiast na l4 albo siedzieć w maseczce cały czas.... Trochę mnie nastraszyła ale to bardzo mądra kobieta i dała mi do myślenia.
Dziewczyny czy bierzecie już witaminy 2 od 12 tygodnia. Ja skończyłam 1 i tak myślę że zaczynam zaraz 12 tydz więc chyba kupię 2

Chyba brałabym luteinę normalnie a po prostu odstawiła duphaston. Ja mam podobnie, bo braknie mi dosłownie kilku tabletek duphaston i właśnie zamierzam tak zrobić 🤷🏻‍♀️ właśnie mój lekarz i tak chciał mi go odstawić
SPróbuję się dodzwonić do lekarza, a jak nie to zrobię tak jak mówisz 😃 chyba te 4 dni na samej luteinie się nic nie stanie bo w środę wizyta 🤔

Masz córkę czy syna? Mi z córką śmierdziało każde mięso i nie jadłam, teraz bez problemu.
Z mojego i znajomych doświadczenia odrzut od mięsa jest na dziewczynkę.
Ja w pierwszej miałam zupełny odrzut od mięsa (nawet na sam widok reklamy piersi z kurczaka na ścianie Lidla mnie szarpało), a mam syna 😁 więc chyba to nie jest powiedziane 😁

reklama
Do góry