Tak, do Niego. Nie zdążyłam się nawet umówić bo wybuchła pandemia. Daje mu ostatnią szanse i jak mnie nie przekona to będę kogoś szukać. Moja ciąża jest wysokiego ryzyka, nie dość że krwiak to jeszcze okazuje się, że mam obniżony poziom białka s. Panikuje bo wydaje mi się, że już dawno powinnam być na heparynie a on nie zareagował. Dodatkowo w szpitalu kazali mi odrzucić acard, wiec bardzo się boje. Mam na poniedziałek hematologa umówionego i zobaczę co dalej :/:/ czuje, że stoję pod ścianą cały czas z tymi lekarzami.
Jeśli masz obniżone białko s to z tego co wiem powinnaś mieć heparynę. Znasz powody wcześniejszych strat? Robiłaś może badania na krzepliwość albo trombofile?
W którym tygodniu jesteś?
Bierzesz jakieś leki?
Dziewczyny z Krakowa, ja polecam z calym przekonaniem doktora Kałamackiego, przyjmuje w Intima Clinic niedaleko ronda grzegorzeckiego. Prowadzil moja pierwszą ciążę, robil mi genetyczne 1, 2 i 3 trymestru, zawsze dokładnie, bez pośpiechu. Naprawdę bardzo w porządku lekarz. Teraz tez do niego chodze i mam wrażenie, ze jest jeszcze lepiej no i jest zawsze pod telefonem, a jak nie odbiera, to oddzwania. Nie bagatelizuje niczego. Szczerze polecam
Dzięki ale ja narazie zostaje u Szczudlika. Pracuje w szpitalu. To dla mnie wazne. A prenatalne chcę wykonać na NFZ skoro mi się należą. Jeśli odpluc wyszłoby coś źle pójdę drugi raz prywatnie. Jest rzeczowy ale on nie jest za jakimś bardzo intensywnym wspomaganiem rozrodu. Woli postawić na mało inwazyjne leki i czas.