anusiaanusia
Fanka BB :)
Piłka lekarska to dopiero będzie za kilka miesięcy
Za kilka miesięcy na na święta za bałwana będę robić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piłka lekarska to dopiero będzie za kilka miesięcy
Ojej... ważne że wszystko jest dobrze, odpoczywaj! Beta ładna )Cześć dziewczyny, jak się dziś czujecie?
Ja w niedzielę w nocy wylądowałam z krwawieniem na izbie przyjęć. Myślałam, że już będzie najgorsze, ale krwawienie ustało, lekarz nie widział przyczyny. Pęcherzyk ciążowy ma 7 mm
Zdjęcia nie dostałam. Zalecił betę w poniedziałek i w środę. Kazał nastawić się, że to się może różnie skończyć
Wczoraj beta wynosiła - 2466. Jutro powtarzam.
Progesteron 17 (czy to jest dobry wynik?) brałam 2 tabletki duphastonu w nocy tak jak mi lekarz zalecił. A rano miałam badanie.
Od wczoraj jestem na L4. Mam cały czas leżeć i brać duphaston 3x1.
Trzymam kciuki za Ciebie i maluszka Odpoczywaj, wszystko będzie dobrzeCześć dziewczyny, jak się dziś czujecie?
Ja w niedzielę w nocy wylądowałam z krwawieniem na izbie przyjęć. Myślałam, że już będzie najgorsze, ale krwawienie ustało, lekarz nie widział przyczyny. Pęcherzyk ciążowy ma 7 mm ❤
Zdjęcia nie dostałam. Zalecił betę w poniedziałek i w środę. Kazał nastawić się, że to się może różnie skończyć
Progesteron 17 (czy to jest dobry wynik?) brałam 2 tabletki duphastonu w nocy tak jak mi lekarz zalecił. A rano miałam badanie.
Oj tak... jeśli nie będzie z czego ulepić bałwana, to my go zastąpimyZa kilka miesięcy na na święta za bałwana będę robić
Współczuję przeżyć i mam nadzieję, że to jednorazowe krwawienie, może jakiś krwiaczek malutki był, odpoczywaj i bądź dobrej myśli, będzie dobrze trzeba wierzyćCześć dziewczyny, jak się dziś czujecie?
Ja w niedzielę w nocy wylądowałam z krwawieniem na izbie przyjęć. Myślałam, że już będzie najgorsze, ale krwawienie ustało, lekarz nie widział przyczyny. Pęcherzyk ciążowy ma 7 mm ❤
Cześć dziewczyny, jak się dziś czujecie?
Ja w niedzielę w nocy wylądowałam z krwawieniem na izbie przyjęć. Myślałam, że już będzie najgorsze, ale krwawienie ustało, lekarz nie widział przyczyny. Pęcherzyk ciążowy ma 7 mm
Ojej... ważne że wszystko jest dobrze, odpoczywaj! Beta ładna )
Trzymam kciuki za Ciebie i maluszka ❤ Odpoczywaj, wszystko będzie dobrze
Współczuję przeżyć i mam nadzieję, że to jednorazowe krwawienie, może jakiś krwiaczek malutki był, odpoczywaj i bądź dobrej myśli, będzie dobrze trzeba wierzyć
Dziękuję jutro powtarzam betę, trzymajcie kciuki za ładny przyrostNie denerwuj się tylko. Ja w pierwszej ciąży mialam też takie krwawienie i szybko szpital i okazało się później ze jakieś naczynko pękło.
Będzie wszystko dobrze!!! Trzymam kciuki. Ja też dziś powtarzam betę, chce zobaczyc czy przyrastaDziękuję jutro powtarzam betę, trzymajcie kciuki za ładny przyrost
Wczoraj się denerwowałam tym wszystkim, dużo spałam. Dziś już jestem spokojna. Musi być dobrze
Uwazaj na siebie ❤Cześć dziewczyny, jak się dziś czujecie?