reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Hej kochane. Miło się wchodzi i czyta wszystkie wiadomości :)
Gratuluję każdej bety , usg :)
Co do brzuszków to ja ogólnie już troszkę nadwagi mam 85 kg waze A 171 cm i wiem że brzuszek u mnie będzie szybciej widac. A czuje się taka na pompowane. :)
Cycki mam tak zylaste ze w schabowym tyłe nie widziałam.
Dziś mam wizytę i Ciekawe czy zrobi usg. Wykupiła ten pakiet luxmed prowadzenie ciąży ciekawe co i jak.
Śpię po 3-5h max i siusian non stop.

reklama
A wózek jaki kupujemy z partnerem to wózek mima xari. Jest dość drogi ale można w fajnym stanie kupić używany jakby któraś chciała. U nas akurat dziadkowie składają się

Ja ostatnio gorzej sypiam, a jak u Was? Wstaje co 2-3h na siku. W nocy jak wstalam to mialam taki bol piersi jakby takie mrowienie bolesne. Podbrzusze nadal boli a jak u Was?
Ja juz przed ciaza wybralam xlandera.

Ja ostatnio gorzej sypiam, a jak u Was? Wstaje co 2-3h na siku. W nocy jak wstalam to mialam taki bol piersi jakby takie mrowienie bolesne. Podbrzusze nadal boli a jak u Was?
Ja juz przed ciaza wybralam xlandera.

Mnie tak ćmi podbrzusze A czasami ciągnie okropnie. Lekki skurcz pojawi się momentami

Ja w czwartek mam wizytę. W ostatni czwartek widać było pęcherzyk, więc zobaczymy jak maluszek się tam rozwija. Beta ładnie rośnie, więc jestem dobrej nadziei ❤ Również mam jakieś lekkie skurcze czasami i czuje jak wszystko sie rozciąga :D

Co do brzuszków to ja ogólnie już troszkę nadwagi mam 85 kg waze A 171 cm i wiem że brzuszek u mnie będzie szybciej widac. A czuje się taka na pompowane. :)

Jedziemy na tym samym wózku, bo również tyle mam 😂

Znak na dzis? Co myslicie? 🤔

Załączniki

• IMAG8481.jpg
    IMAG8481.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 70
Ja w czwartek mam wizytę. W ostatni czwartek widać było pęcherzyk, więc zobaczymy jak maluszek się tam rozwija. Beta ładnie rośnie, więc jestem dobrej nadziei ❤ Również mam jakieś lekkie skurcze czasami i czuje jak wszystko sie rozciąga :D

Jedziemy na tym samym wózku, bo również tyle mam 😂
Ja mam 66kg i 158cm.. 🙄

reklama
Do góry