reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Hej
Ale Wy macie tempo pisania.
Zbieram sie do pracy. Stres jak na razie mniejszy. Uspokoiłyscie mnie wczoraj.

O mojej ciazy tez nikt nie wie. Boje sie przez grudniowe poronienie.
Mam juz 2 corki. 14 i 10 lat. Teraz jestem z drugim facetem i bardzo zalezy mi na dziecku.
W którym tygodniu poronilas? Będzie dobrze musimy mieć takie myśli :-)

reklama
Przykro mi z powodu pierwszej ciąży.
Moje krwiaczki jak się odzywały to niestety krwotokami. Za każdym razem myślałam, że już po wszystkim. I za każdym razem pozytywne zaskoczenie że wszystko jest ok.
W którym tygodniu teraz jesteś? 😊
A jak pozbylas się tych krwiakow? Jak miałaś krwotok to przechodził ? Wchlonely się same ? Ile czasu to zajęło ?sorry za te pytania ale jestem w podobnej sytuacji

A jak pozbylas się tych krwiakow? Jak miałaś krwotok to przechodził ? Wchlonely się same ? Ile czasu to zajęło ?sorry za te pytania ale jestem w podobnej sytuacji
U mnie krwiak sam się wchłonął ale był mały i to były raczej plamienia niż krwotok jak u koleżanki. Na szczęście był na innej ściance macicy niż dzidziuś i mu nie zagrażał. Lekarka na pogotowiu powiedziała że się oczyści i przestanę plamić i zniknie tak też bylo

Tak 8 i muszę go jakoś przeżyć jakoś mam w głowie że jak on minie to już będzie dobrze po prostu chyba trauma 8 tygodnia. I ciężko mi jakoś bo nie mam z kim pogadać tylko z mężem i teraz mam Was bo mieszkam w miejscu gdzie nikogo nie znam niby mam tu jedna znajoma ale straszna papla narazie nikomu nie mówiłam o ciąży a trzymanie tego w sobie też meczy.
To w razie czego masz nas :)

8/9 tydz. Poronienie. Pozniej zabieg łyżeczkowania.

Musi byc dobrze. Bardzo chcialabym. Tym bardziej ze juz u mnie zegar biologiczny tyka

Hej
Ale Wy macie tempo pisania.
Zbieram sie do pracy. Stres jak na razie mniejszy. Uspokoiłyscie mnie wczoraj.

O mojej ciazy tez nikt nie wie. Boje sie przez grudniowe poronienie.
Mam juz 2 corki. 14 i 10 lat. Teraz jestem z drugim facetem i bardzo zalezy mi na dziecku.
Ile masz lat jak mogę wiedzieć ja też mam dwoje dzieci 12 i 8 lat i to jest moja 3 ciąża z tym że nieplanowana 😏

reklama
To ta kwarantanna haha widziałam memy jak z niej wyjdziemy w ciąży czy z rozwodem haha
Dokładnie oboje z mężem jesteśmy w szoku jak to się stało i tak obstawiam że zaszłam w Wielkanoc. Dzieci moje nie mogą się doczekać a ja może gdybym się lepiej czuła to bym się cieszyła. Głupio mi czasami jak czytam jak się marwicie czy wszystko ok a ja nie czuje jeszcze nic do tego niewinnego dziecka. Pierwszą i druga ciąże tak samo wszystko przeżywałam jak wy nie mogłam się doczekać usg chodziłam co 2 tyg (raz prywatnie raz na NFZ miałam dwie karty ciąży) a teraz jest mi to puki co obojętne. Przepraszam że tak smuce i nie pomyślcie o mnie źle ale jest mi ciężko że zmieniło się moje już poukładane życie.

Do góry