To by była super wiadomość bo ja właśnie o córeczce marzę.Podobno też wyższe wartości są przy dziewczynce (jak oczywiscie nie są to bliźniaki)
reklama
Norma bety w 7tyg jest do 229 tyś. Więc jestem spokojna.A to jak byl jeden o pęcherzyk to spokojnie . Odetchnęłam z ulgą, że nie tylko ja mam tak wysoki wynik.
Chociaż ja nie obraziłabym się za bliźniaków
Co do bliźniaków to ja niestety bym się przeraziła bo zostałam sama z ciążą więc nie dałabym rady z dwójką.
Pawlinka82
Fanka BB :)
Dziękuję 5 stycznia wychodzi.Współczuję nerwów, ale piękny i duży bąbelek, termin jakoś sam początek stycznia pewnie?
marmolada90
Rozumiem... Już niedługo nie będziesz sama .Norma bety w 7tyg jest prawie 300tyś. Więc jestem spokojna.
Co do bliźniaków to ja niestety bym się przeraziła bo zostałam sama z ciążą więc nie dałabym rady z dwójką.
Renata.b2
Ja tez !!!Dziękuję 5 stycznia wychodzi.
No dobra małżon mnie zdenerwował.
W piątek ma urodziny i już naspraszał sobie 6 osób. Zwykle takie imprezy ja organizowałam, był grill, sałatki itp. a teraz nie wiem na co on liczy. Prosiłam, żeby to była kawka i podzielił ich na dwie grupki, bo jak będę miała wszystkich na raz to oszaleje. Przecież widzi jak ja się czuję i że wszystko robię na raty. Już czuję, że będzie to dłuższa posiadówka na którą nie mam w ogóle ochoty.
W piątek ma urodziny i już naspraszał sobie 6 osób. Zwykle takie imprezy ja organizowałam, był grill, sałatki itp. a teraz nie wiem na co on liczy. Prosiłam, żeby to była kawka i podzielił ich na dwie grupki, bo jak będę miała wszystkich na raz to oszaleje. Przecież widzi jak ja się czuję i że wszystko robię na raty. Już czuję, że będzie to dłuższa posiadówka na którą nie mam w ogóle ochoty.
Pawlinka82
Wcale Ci się nie dziwię, ja też nie mam ochoty z nikim się spotykać i siedzieć na siłę, mój też raz zaprosił swoich znajomych ale przeprosił że mnie nie ma, bo źle się czułam i sam zorganizował grilla , siedzieli na ogrodzie a ja w domku odpoczywałam .No dobra małżon mnie zdenerwował.
Stelle
Też bym się wkurzyła na Twoim miejscu. Ja nie wiem, niektórym facetom naprawdę wydaje się, że kobiety wymyślają sobie te wszystkie objawy ja co prawda nie wiem co to ciążowy mdłości, ale potrafię wyobrazić jak czułam się na kacu i ciężko było zmobilizować się żeby ruszyć tyłek choćby pod prysznic pogadaj z mężem, może chociaż zajmie się organizacją przekąsek i jedzeniaNo dobra małżon mnie zdenerwował.
Wcale Ci się nie dziwię, ja też nie mam ochoty z nikim się spotykać i siedzieć na siłę, mój też raz zaprosił swoich znajomych ale przeprosił że mnie nie ma, bo źle się czułam i sam zorganizował grilla , siedzieli na ogrodzie a ja w domku odpoczywałam .
Ja właśnie o tym myślę żeby wpakować się do łóżka a on niech skacze przy swoich gościach.
Też bym się wkurzyła na Twoim miejscu. Ja nie wiem, niektórym facetom naprawdę wydaje się, że kobiety wymyślają sobie te wszystkie objawy ja co prawda nie wiem co to ciążowy mdłości, ale potrafię wyobrazić jak czułam się na kacu i ciężko było zmobilizować się żeby ruszyć tyłek choćby pod prysznic pogadaj z mężem, może chociaż zajmie się organizacją przekąsek i jedzenia
Wiesz ja nie zamierzam nawet kiwnąć palcem przy organizacji tej imprezy. Zaprosił gości to niech teraz wykaze się jako gospodarz.
reklama
kasiakar to jak sobie zaprosil to niech sobie gosci
a ja wam powiem takie cos. sprawdzilo sie z hanutkiem. jak sie wypinala tylkiem to do konca nie znalam plci. i muj mi powiedzial ze jest taki stolarski przesad ze jak skrecajac np szaafke wkrecisz srubke w srubke to znak ze bedzie dziewczynka i w sumie sie sprawdzilo.
teraz powiedzielismy takim dobrym znajomym o ciazy i oni sie smiali w ktory rog muj walil. on sie smial ze w lewy. znajomi na to ze w lewy to baba. na pierwszym usg mi powiedzieli ze owulacje mialam z lewego jajnika no i mowilam to mojemu M i on mowi moze i jest to prawda. ile ja sie dzis uwkur... skrecajac kuchnie. non stop srubka w srubke mu sie trafiala.
a ja wam powiem takie cos. sprawdzilo sie z hanutkiem. jak sie wypinala tylkiem to do konca nie znalam plci. i muj mi powiedzial ze jest taki stolarski przesad ze jak skrecajac np szaafke wkrecisz srubke w srubke to znak ze bedzie dziewczynka i w sumie sie sprawdzilo.
teraz powiedzielismy takim dobrym znajomym o ciazy i oni sie smiali w ktory rog muj walil. on sie smial ze w lewy. znajomi na to ze w lewy to baba. na pierwszym usg mi powiedzieli ze owulacje mialam z lewego jajnika no i mowilam to mojemu M i on mowi moze i jest to prawda. ile ja sie dzis uwkur... skrecajac kuchnie. non stop srubka w srubke mu sie trafiala.