reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
A to jak byl jeden o pęcherzyk to spokojnie 😂. Odetchnęłam z ulgą, że nie tylko ja mam tak wysoki wynik.

Chociaż ja nie obraziłabym się za bliźniaków 😂
Norma bety w 7tyg jest do 229 tyś. Więc jestem spokojna.
Co do bliźniaków to ja niestety bym się przeraziła bo zostałam sama z ciążą 😔 więc nie dałabym rady z dwójką.

No dobra małżon mnie zdenerwował.
W piątek ma urodziny i już naspraszał sobie 6 osób. Zwykle takie imprezy ja organizowałam, był grill, sałatki itp. a teraz nie wiem na co on liczy. Prosiłam, żeby to była kawka i podzielił ich na dwie grupki, bo jak będę miała wszystkich na raz to oszaleje. Przecież widzi jak ja się czuję i że wszystko robię na raty. Już czuję, że będzie to dłuższa posiadówka na którą nie mam w ogóle ochoty. :dry:

W piątek ma urodziny i już naspraszał sobie 6 osób. Zwykle takie imprezy ja organizowałam, był grill, sałatki itp. a teraz nie wiem na co on liczy. Prosiłam, żeby to była kawka i podzielił ich na dwie grupki, bo jak będę miała wszystkich na raz to oszaleje. Przecież widzi jak ja się czuję i że wszystko robię na raty. Już czuję, że będzie to dłuższa posiadówka na którą nie mam w ogóle ochoty. :dry:
Wcale Ci się nie dziwię, ja też nie mam ochoty z nikim się spotykać i siedzieć na siłę, mój też raz zaprosił swoich znajomych ale przeprosił że mnie nie ma, bo źle się czułam i sam zorganizował grilla , siedzieli na ogrodzie a ja w domku odpoczywałam .

Też bym się wkurzyła na Twoim miejscu. Ja nie wiem, niektórym facetom naprawdę wydaje się, że kobiety wymyślają sobie te wszystkie objawy 🤦‍♀️ ja co prawda nie wiem co to ciążowy mdłości, ale potrafię wyobrazić jak czułam się na kacu i ciężko było zmobilizować się żeby ruszyć tyłek choćby pod prysznic 🙄 pogadaj z mężem, może chociaż zajmie się organizacją przekąsek i jedzenia

Wcale Ci się nie dziwię, ja też nie mam ochoty z nikim się spotykać i siedzieć na siłę, mój też raz zaprosił swoich znajomych ale przeprosił że mnie nie ma, bo źle się czułam i sam zorganizował grilla , siedzieli na ogrodzie a ja w domku odpoczywałam .

Ja właśnie o tym myślę żeby wpakować się do łóżka a on niech skacze przy swoich gościach.

Też bym się wkurzyła na Twoim miejscu. Ja nie wiem, niektórym facetom naprawdę wydaje się, że kobiety wymyślają sobie te wszystkie objawy 🤦‍♀️ ja co prawda nie wiem co to ciążowy mdłości, ale potrafię wyobrazić jak czułam się na kacu i ciężko było zmobilizować się żeby ruszyć tyłek choćby pod prysznic 🙄 pogadaj z mężem, może chociaż zajmie się organizacją przekąsek i jedzenia

Wiesz ja nie zamierzam nawet kiwnąć palcem przy organizacji tej imprezy. :wink: Zaprosił gości to niech teraz wykaze się jako gospodarz.

reklama
kasiakar to jak sobie zaprosil to niech sobie gosci:laugh2:

a ja wam powiem takie cos. sprawdzilo sie z hanutkiem. jak sie wypinala tylkiem to do konca nie znalam plci. i muj mi powiedzial ze jest taki stolarski przesad ze jak skrecajac np szaafke wkrecisz srubke w srubke to znak ze bedzie dziewczynka i w sumie sie sprawdzilo.
teraz powiedzielismy takim dobrym znajomym o ciazy i oni sie smiali w ktory rog muj walil. on sie smial ze w lewy. znajomi na to ze w lewy to baba. na pierwszym usg mi powiedzieli ze owulacje mialam z lewego jajnika:cool2: no i mowilam to mojemu M i on mowi moze i jest to prawda. ile ja sie dzis uwkur... skrecajac kuchnie. non stop srubka w srubke mu sie trafiala.:baffled::szok:

Do góry