reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Mógłby sobie z moim rękę podać 🥴🙄 mój też nie rozumie że można mieć taki totalny brak energii jak ja, i się dziwi że nie chce mi się domu na błysk ogarnąć. Jak przecież i tak siedzę w domu cały dzień 🙄
U mnie jest dokładnie tak samo. Mój narzeczony twierdzi, że jestem po prostu leniem i denerwuje go to, że nic nie robię. 😔

Ja też dodam swoją dzidzie

Załączniki

• 20200610_121723.jpg
    20200610_121723.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 79
Mój mąż też osttanio mnie zdenerwował, bo jak mu powiedziałam że mnie mdli i to co jadł nie podchodzi mi zapachem to powiedział że mam nie przesadzać i na pewno nie jest tak źle 😠 wkurzyłam się, poszedł do pracy, nawet się z nim nie pożegnałam, potem mu napisałam że ja się czuję jak na kacu więc takie samopoczucie chyba może sobie wyobrazić, jak wrócił z pracy przyniósł mi cała reklamowke słodyczy 😊. Dałam mu jeszcze poczytać z aplikacji 'informacje dla partnera' i wyobraźcie sobie ze do tego dziś dał mi bukiet kwiatów, chyba co nieco sobie przemyślal :)

Mój mąż też osttanio mnie zdenerwował, bo jak mu powiedziałam że mnie mdli i to co jadł nie podchodzi mi zapachem to powiedział że mam nie przesadzać i na pewno nie jest tak źle [emoji34] wkurzyłam się, poszedł do pracy, nawet się z nim nie pożegnałam, potem mu napisałam że ja się czuję jak na kacu więc takie samopoczucie chyba może sobie wyobrazić, jak wrócił z pracy przyniósł mi cała reklamowke słodyczy [emoji4]. Dałam mu jeszcze poczytać z aplikacji 'informacje dla partnera' i wyobraźcie sobie ze do tego dziś dał mi bukiet kwiatów, chyba co nieco sobie przemyślal :)
O jaki kochany! [emoji3059]

Mój mąż też osttanio mnie zdenerwował, bo jak mu powiedziałam że mnie mdli i to co jadł nie podchodzi mi zapachem to powiedział że mam nie przesadzać i na pewno nie jest tak źle 😠 wkurzyłam się, poszedł do pracy, nawet się z nim nie pożegnałam, potem mu napisałam że ja się czuję jak na kacu więc takie samopoczucie chyba może sobie wyobrazić, jak wrócił z pracy przyniósł mi cała reklamowke słodyczy 😊. Dałam mu jeszcze poczytać z aplikacji 'informacje dla partnera' i wyobraźcie sobie ze do tego dziś dał mi bukiet kwiatów, chyba co nieco sobie przemyślal :)
Mój mąż po ostatniej akcji, jak zaczął sobie grillować steka, a ja uciekłam dwa pokoje dalej krzycząc w niebo głosy, zaczął uciekać z grillem na balkon i zamykam go szczelnie, bo nie umie niestety zrezygnować z fit żarcia dla mnie od którego mnie odrzuciło 😂.... U mnie królują teraz płatki na mleku naleśniki i wszystko co tłuste i kaloryczne... Czuję się jak świnka peppa 🙄🙄🙄

Dziewczyny czy was też tak sika często?na początku wstawałam 2 razy w nocy,teraz tylko raz,Ale dalej mam uczucie jakbym miała pełen pęcherz. Ginekolog mówi że to normalne,A dopiero 8 tydzień mi się zaczyna.Odpukac bez mdłosci I wymiotow.tylko apetyt straciłam.

reklama
Dziewczyny czy was też tak sika często?na początku wstawałam 2 razy w nocy,teraz tylko raz,Ale dalej mam uczucie jakbym miała pełen pęcherz. Ginekolog mówi że to normalne,A dopiero 8 tydzień mi się zaczyna.Odpukac bez mdłosci I wymiotow.tylko apetyt straciłam.
Ja w ogóle nie sikałam częściej, ale to częsty objaw więc myślę, że chyba to normalne :) dużo dziewczyn to ma :)

Do góry