reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

U mnie dziś od rana brak bólu piersi więc też myśle o najgorszym, ale tak na prawdę jesli to jest mi pisane to przecież nic nie jestem w stanie zrobić jak tylko czekać na wizytę 🤷‍♀️

Kochana u mnie w 8tc zaniknęły dosłownie WSZYSTKIE objawy z dnia na dzień - zero mdłości, zero wrażliwości na zapachy, zero bólu piersi, spanikowana jechałam w sobotę na USG, a tam okruszek rośnie jak na drożdżach, serduszko bije jak dzwon - WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE! 😍

reklama
Mój niestety nie za bardzo sprząta i gotuje ale widzę, że się stara. Ja mam szczęście, że on pracuje z domu więc jak miałam najgorsze dni to naprawdę mnie wspierał, jak trzeba było jechać do sklepu po sok truskawkowy bo tylko to byłam w stanie wypić to pojechał ;)
Muszę się Wam pożalić. Poszłam się dzisiaj do sklepu bo się lepiej poczułam a w sklepie zrobiło mi się słabo i złapały mnie takie mdłości, że musiałam wybiec ze sklepu. Wróciłam do domu, zwymiotowałam a teraz ryczę bo chciałabym wyjść chociaż do sklepu bez obawy, że zemdleję albo zwymiotuję :(
Ja też bardzo boję się wychodzić sama bo zdarza mi się kręcić w głowie :( ostatnio uciekłam z kolejki na poczcie żeby nie wzymiotować bo facet przede mną smierdzial potem. Ile musimy się nacierpieć tego nikt nie zliczy :( bardzo współczuję przeżycia

Kochana u mnie w 8tc zaniknęły dosłownie WSZYSTKIE objawy z dnia na dzień - zero mdłości, zero wrażliwości na zapachy, zero bólu piersi, spanikowana jechałam w sobotę na USG, a tam okruszek rośnie jak na drożdżach, serduszko bije jak dzwon - WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE! 😍
Super słyszeć takie wiadomości 🥰🥰🥰 a objawy wróciły? 😃 U mnie dziś 9 t 3 d :)

M@lly no jak w 39tc przyszlam do pracy bo ja z tych co normalnie na dupie nie siedza to Kucharz sie pytal czy ma reczniki I goraca wode przygotowac. Ja wtedy przenosilam. Hanut urodzila sie 41+5
A tu to juz nieaktualne bo 6t3d ale zawsze. Ja nastepne foty dopiero na prenatal na poczatku lipca, jeszcze wezwania nie dostalam. Ty zawsze pomiedzy 12 a 13 tyg robia.
A co do mieszkania to mieszkam w krainie guinnessa

***** foty nie dalam

Załączniki

• 20200610_164716.jpg
    20200610_164716.jpg
    691,1 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Muszę się gdzieś wygadac bo oszaleje. Wiem ze nie powinnam o tym myśleć teraz i się przejmować ale nie umiem inaczej.. Za bardzo na to pracowałam. Przez tego zasranego koronawiusa mam zmniejszony czas pracy oczywiście nie będę miała średniej z 12 miesięcy tylko z tego jednego najgorszego gdzie już nie pracowałam nawet. Normalnie dramat. Tyle pracowałam miałam super średnia i teraz co? Dostałam wypłatę gdzie nawet najniższej krajowej nie dostałam. Przecież to jest totalnie niesprawiedliwe i nie do pomyślenia. Zamiast 3500 będę brać całe zwolnienie 1500 a później 1000? Dla mnie to jest normalnie dramat. Czuje sie jak idiotka ze o tym nie wiedziałam że mamy takie zjebane prawo. Przepraszam za wyrażenia.
Ja mam dokładnie to samo 😞 trochę jestem tym załamana. Cały rok pracowałam na super premię i podstawą była znacznie wyższa, a teraz jak patrzę na stan konta jak wypłata przychodzi to normalnie jakaś kpina. 😞 więc rozumiem Cię w 100%.
Też myślałam, że będzie średnia tylko dopasowana do nowego wymiaru etatu

Do góry