reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

U mnie dziś od rana brak bólu piersi więc też myśle o najgorszym, ale tak na prawdę jesli to jest mi pisane to przecież nic nie jestem w stanie zrobić jak tylko czekać na wizytę 🤷‍♀️

Kochana u mnie w 8tc zaniknęły dosłownie WSZYSTKIE objawy z dnia na dzień - zero mdłości, zero wrażliwości na zapachy, zero bólu piersi, spanikowana jechałam w sobotę na USG, a tam okruszek rośnie jak na drożdżach, serduszko bije jak dzwon - WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE! 😍

reklama
Mój niestety nie za bardzo sprząta i gotuje ale widzę, że się stara. Ja mam szczęście, że on pracuje z domu więc jak miałam najgorsze dni to naprawdę mnie wspierał, jak trzeba było jechać do sklepu po sok truskawkowy bo tylko to byłam w stanie wypić to pojechał ;)
Muszę się Wam pożalić. Poszłam się dzisiaj do sklepu bo się lepiej poczułam a w sklepie zrobiło mi się słabo i złapały mnie takie mdłości, że musiałam wybiec ze sklepu. Wróciłam do domu, zwymiotowałam a teraz ryczę bo chciałabym wyjść chociaż do sklepu bez obawy, że zemdleję albo zwymiotuję :(
Ja też bardzo boję się wychodzić sama bo zdarza mi się kręcić w głowie :( ostatnio uciekłam z kolejki na poczcie żeby nie wzymiotować bo facet przede mną smierdzial potem. Ile musimy się nacierpieć tego nikt nie zliczy :( bardzo współczuję przeżycia

Kochana u mnie w 8tc zaniknęły dosłownie WSZYSTKIE objawy z dnia na dzień - zero mdłości, zero wrażliwości na zapachy, zero bólu piersi, spanikowana jechałam w sobotę na USG, a tam okruszek rośnie jak na drożdżach, serduszko bije jak dzwon - WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE! 😍
Super słyszeć takie wiadomości 🥰🥰🥰 a objawy wróciły? 😃 U mnie dziś 9 t 3 d :)

M@lly no jak w 39tc przyszlam do pracy bo ja z tych co normalnie na dupie nie siedza to Kucharz sie pytal czy ma reczniki I goraca wode przygotowac. Ja wtedy przenosilam. Hanut urodzila sie 41+5
A tu to juz nieaktualne bo 6t3d ale zawsze. Ja nastepne foty dopiero na prenatal na poczatku lipca, jeszcze wezwania nie dostalam. Ty zawsze pomiedzy 12 a 13 tyg robia.
A co do mieszkania to mieszkam w krainie guinnessa

***** foty nie dalam

Załączniki

• 20200610_164716.jpg
    20200610_164716.jpg
    691,1 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Muszę się gdzieś wygadac bo oszaleje. Wiem ze nie powinnam o tym myśleć teraz i się przejmować ale nie umiem inaczej.. Za bardzo na to pracowałam. Przez tego zasranego koronawiusa mam zmniejszony czas pracy oczywiście nie będę miała średniej z 12 miesięcy tylko z tego jednego najgorszego gdzie już nie pracowałam nawet. Normalnie dramat. Tyle pracowałam miałam super średnia i teraz co? Dostałam wypłatę gdzie nawet najniższej krajowej nie dostałam. Przecież to jest totalnie niesprawiedliwe i nie do pomyślenia. Zamiast 3500 będę brać całe zwolnienie 1500 a później 1000? Dla mnie to jest normalnie dramat. Czuje sie jak idiotka ze o tym nie wiedziałam że mamy takie zjebane prawo. Przepraszam za wyrażenia.
Ja mam dokładnie to samo 😞 trochę jestem tym załamana. Cały rok pracowałam na super premię i podstawą była znacznie wyższa, a teraz jak patrzę na stan konta jak wypłata przychodzi to normalnie jakaś kpina. 😞 więc rozumiem Cię w 100%.
Też myślałam, że będzie średnia tylko dopasowana do nowego wymiaru etatu

Do góry