reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Wysylam mojego szkraba 😋
Dzis gin przepisala mi duphaston w sumie to sama nie wiem dlaczego moze przez te nasilajace sie bole brzucha 🤔
Cudny❤️ ja już 4 opakowanie zaczęłam duphaston i też w sumie nie wiem, może wiek bo mam 38lat 🤔 ale jak zaczęłam przyjmować to tak trochę bezpieczniej się czułam.

reklama
Bedzie còreczka :)
A ja wrecz przeciwnie-tosty ze slonym twarogiem,kotlety,czizburgery..... :D
Ojej, no to u mnie też się córeczka zapowiada 😁 mąż się załamie 😋 tak pół żartem pół serio, bo wiadomo ze najważniejsze żeby maleństwo było zdrowe. U mnie objawów praktycznie brak, jedzenie raczej tak jak przed ciążą😋

No wlasnie smiesznie ulozony 😋 tez nam sie wydaje , ze to raczki i nozki 😁
A gdzie pupa i glowa to tez nie mam pojecia 😂
Zobaczymy moze po duphastonie bolesci mina
Nastepna wizyta dopiero 29.06 o 13.30 prenatalne a o 16.20 u mojej gin 😁😁

A dziewczyny które mają pociąg do słodkiego możecie powiedziec jak to jest u was - Jecie słodycze czy odpuszczacie? Ja też mam straszną ochotę na słodycze i ciężko mi sobie odmówić :(

A dziewczyny które mają pociąg do słodkiego możecie powiedziec jak to jest u was - Jecie słodycze czy odpuszczacie? Ja też mam straszną ochotę na słodycze i ciężko mi sobie odmówić :(
Ja odpuszczam. Zastępuje owocami i ewentualnie żelki. Ogólnie chodzę w swoich ubraniach nie ciążowych i na luzie się dopinam nawet w eleganckie spodnie. Ale ja jestem z dużych kobiet więc u mnie pewnie będzie później widać niż u szczuplej osoby

reklama
Ja jem owoce jeżeli chodzi o coś słodkiego lub kilka łyków pepsi ale tego chyba pociągiem do słodyczy nazwać nie można :)

Do góry