reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Piję dużo wody... Zjadłam właśnie zupę, może będzie coś lepiej. W sumie to dobrze śpię ale dzisiaj musiałam wstać wcześnie bo mąż przed pracą musiał zawieźć auto do mechanika i musieliśmy się z synkiem też zebrać, żeby do mechanika jechać na dwa auta, mąż nas odwiózł do domu i pojechał do pracy... Może faktycznie z niewyspania ( wczoraj byłam wyspana, też byłam słaba ale dziś jest gorzej) no i pogoda dzisiaj koszmarna, od rana pada... Najchętniej to bym właśnie poszła sobie spać, ale nie ma jak 😁 chyba namówię syna popołudniu na drzemkę🙏 chociaż nie lubię jak śpi w dzień bo idzie bardzo późno wieczorem spać, ale trudno 😁
Ja dziś też się czuje mega słabo. Zjadłam tosta na śniadanie i pączka potem. Ale jak wstaje to czuję że muszę się zaraz położyć... Obiecalam, że dziś trochę ogarnę mieszkanie zanim mąż wróci z pracy (cały weekend on mnie że wszystkiego wyręczał), ale nie mam siły wstać z kanapy 😭 jeszcze kot na mnie leży.. 🤣

Ja dziś też się czuje mega słabo. Zjadłam tosta na śniadanie i pączka potem. Ale jak wstaje to czuję że muszę się zaraz położyć... Obiecalam, że dziś trochę ogarnę mieszkanie zanim mąż wróci z pracy (cały weekend on mnie że wszystkiego wyręczał), ale nie mam siły wstać z kanapy 😭 jeszcze kot na mnie leży.. 🤣

Jakbym o sobie czytała ( tylko nie mam kota 😁 ) . Zrobienie jakiegoś obiadu i powieszenie prania to dzisiaj szczyt moich możliwości 😁

W szpitalu mi podawali w 13 tyg w pierwszej ciąży a teraz nie chciał mi przepisać 😞 bo powiedział że to pierwszy trymestr.
jeżeli wymiotujesz więcej niż 5-7 razy dziennie to ja udałabym się do innego lekarza. ja w pierwszej ciąży dostałam torecan dopiero jak prawie zemdlalam w rękach ginekologa. Wcześniej mi nie wierzył jak mówiłam że nie mam już na nic siły. Teraz bez najmniejszego problemu. nie wiem dlaczego lekarze uznają że skoro to 1 trymestr to można całe dnie wymiotować nic nie jeść, nie pić i czuć się całymi tygodniami fatalnie.

reklama
Tylko jak to na tym forum tu zrobić hmmmm?
Przejrzałam trochę opcje i chyba nie da się🤔ale może któres bardziej doświadczone dziewczyny będą widzieć, ja od niedawna korzystam z tego forum
Na suwaczki.pl robicie sobie suwaczek, kopiujcie link dedykowany dla babyboom i wklejanie w sygnaturach w swoim profilu. Mogę zrobić screeny jak ktoś będzie potrzebował

Do góry