reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Brak objawów nie znaczy, że jest coś źle. Nie musimy się czuć jak wrak człowieka, żeby ciąża przebiegała wzorowo. Należy się obawiać krwawienia i bólu brzucha. Serio po co tak panikować.
.
Ja tam się cieszę jak mam dobry dzień. Wczoraj myslalam, ze umrę a dziś luzik i mam nadzieje, ze niedługo te wszystkie objawy mi przejdą i będę się cieszyć spokojem

reklama
U mnie masakra czuję się jak na kacu. Nie dobrze mi, gardło zdrapane od pazurów i nic... Tylko mdłości nie umiem zwymiotować. Ogólnie mogę spać cały dzień a już 10 tydzień więc myślę że przejdzie to wkoncu

U mnie masakra czuję się jak na kacu. Nie dobrze mi, gardło zdrapane od pazurów i nic... Tylko mdłości nie umiem zwymiotować. Ogólnie mogę spać cały dzień a już 10 tydzień więc myślę że przejdzie to wkoncu
Dokładnie Cię rozumiem ja się czuję jakbym miała ciągle chorobę morską lub lokomocyjną. Obiad dziś zjadłam mniej niż moja 8 letnia córka dosłownie porcja na malutki talerzyk i to zmusilam się do tego. Nic z moim apetytem nie idzie do przodu a jeszcze powinnam dodatkowo trzymać dietę wątrobową czyli wszystko gotowane zero smażonego.

A ja w kratkę , dziś rano myślałam ze wypluje gardło , później w miarę luzik i już zaczyna być zle . Juz zaraz zaczynam 11 tydzień i myśle ze zacznie być lepiej ?

Ja dziś jedynie mogłabym paść jak długa i spać.. Ale to chyba też taki dzień.. Za to obiad wsunęłam podwójnie 🙈

Ja dziś też cały dzień w łóżku.. zjadłam śniadanie i obiad i mam takie uczucie pełności w brzuchu, jakbym miała tam wór kamieni. Do tego żołądek boli mnie prawie od rana do...rana :(. Czuję jakbym była na ciągłym kacu po jakimś zatruciu. Martwi mnie trochę tej ból żołądka, ale jak powiedziałam o tym na wizycie to Pani Doktor właściwie tego nie skomentowała w żaden sposób. Więc może tak ma być.

Ja dziś też cały dzień w łóżku.. zjadłam śniadanie i obiad i mam takie uczucie pełności w brzuchu, jakbym miała tam wór kamieni. Do tego żołądek boli mnie prawie od rana do...rana :(. Czuję jakbym była na ciągłym kacu po jakimś zatruciu. Martwi mnie trochę tej ból żołądka, ale jak powiedziałam o tym na wizycie to Pani Doktor właściwie tego nie skomentowała w żaden sposób. Więc może tak ma być.
U mnie z żołądkiem jest tak samo wieczorem to nawet palcami go wyczuwam czuje jakby mi coś stało na nim lub ściśniety. Mój ginek uważa że to przez stres.

U mnie z żołądkiem jest tak samo wieczorem to nawet palcami go wyczuwam czuje jakby mi coś stało na nim lub ściśniety. Mój ginek uważa że to przez stres.
W poprzedniej ciąży miałam to samo i to raczej nie stres. Jak wczoraj wymiotowałam, to miałam wrażenie że to sam kwas więc to pewnie stąd te bóle żołądka. Muszę zapytać lekarki co mogę na to brać, bo zastanawiałam się nad reniee. Pomaga mi cola ale ile można 🙄🙄

reklama
Mi przepisał tabl do ssania validol uspokajające ale nie kupiłam bo to miętowe a mnie już od gumy miętowej i pasty odrzuciło więc tego też bym nie wzięła do buzi.

Do góry