reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Oj, ja znowu nie na temat 🤷‍♀️ dziewczyny, obudziłam się rano z opryszczką na ustach 🤬 nigdzie teraz nie wychodzę, nie wiem skąd się to przyplątało 🤦‍♀️ czytałam już u mamy ginekolog że nie jest to go groźne dla dziecka, choć gdzieś kiedyś też słyszałam że to największe zło w ciąży. Ale już rozwiałam swoje wątpliwości. Znacie jakąś super skuteczną maść, która można stosować w ciąży? Mam w domu sonol, ale to po konsultacji z lekarzem można a nie ma możliwości kontaktu z moim 😞
Witaj w klubie. Ja mam okropny zajad, który mi się rozlał od kącika ust w bok. Mam maść z wit B2 i naklejam do pracy plasterek compeed. W poprzedniej ciąży też na początku miałam. Ogólnie poza ciążami też się czasem zdarzalo - właśnie przy ciąży z synem mnie lekarz pytał czy to pierwszy raz czy już się zdarzało mieć.

reklama
Ja już wiem że mój mąż nie będzie mógł wejść ze mną na badanie 😔 też chciałam żeby usłyszał serduszko razem ze mną. Choć z drugiej strony ostatnio dziewczyny pisały ze to nie jest dobre dla dziecka... Więc wystarczy mi chyba tylko zapis na usg że to serduszko faktycznie bije 🥰
ojejku dlaczego nie będzie mógł? 😔 ja idę prywatnie, moja lekarka przyjmuje jakby u siebie w domu, więc mam nadzieję że pozwoli 😔

ojejku dlaczego nie będzie mógł? 😔 ja idę prywatnie, moja lekarka przyjmuje jakby u siebie w domu, więc mam nadzieję że pozwoli 😔
U mnie też bez osób towarzyszących dla bezpieczeństwa pacjentek. Wszystko może zależy też od lekarza. Mi też było ciężko ze świadomością, że mojego T nie będzie ze mną A później stwierdziłam, że jak tak musi być to niech jest i , że później będzie mój ukochany miał radość jak dzidzia już będzie większa i będzie można posłuchać spokojnie bicia serduszka. Jesteśmy po przejściach więc może tym razem tak miało być. ❤ ważne że bąbel rozwija się prawidłowo.

reklama
ja Śląsk, koło Katowic także jestem zestresowana jeszcze bardziej 😔 chciałam żeby był ze mną, ehh.
🤫🤫 lepiej się nie przyznawać ze jesteśmy ze Śląska bo bana dostaniemy 😂 ja też liczyłam ze na NFZ wizyty bez osoby towarzyszących, ale pisałam wczoraj z kuzynką która chodzi do prywatnej kliniki i tam też niestety nie mogła wejść z mężem 😔 szkoda

Do góry