reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Orientujecie się przy jakiej becie słychać serduszko czy to nie ma znaczenia. W 5+2 mam betę 2661 w lekarz będzie 6+6 o ciekawe jestem czy już coś będzie biło

reklama
Piękności moje czy ktoś ma problem z katarem? Ja już nie daje rady i chyba pójdę do lekarza. Mam przez 24h zatkany nos. Jak smarcze psikam kicham A to żółta wydzielina A to z krwia. Czytałam że to hormony ale ja mam problemy zeby oddychać w ten sposób i do tego nos okropnie boli

ja od czasu do czasu kicham i mam lekko zapchany nos, ale tragedii nie ma

Orientujecie się przy jakiej becie słychać serduszko czy to nie ma znaczenia. W 5+2 mam betę 2661 w lekarz będzie 6+6 o ciekawe jestem czy już coś będzie biło
Każda indywidualnie ale myślę że już 6+6 powinno być widać jedne mają przy becie 10 000 a inne 20 000 każda z nas ma różne bety ze wzgl na dzień owulacji i długość implentacji zarodka

Hej, gratuluję ciąży ❤😘
Ja 5+0 miałam betę 2500, nie za wysoka 😉
Oby teraz wszystko było ok ✊
Czemu masz tak szybko obciążenie glukoza? Masz cukrzycę?

W poprzednich dwóch miałam wysoki cukier. W ostatniej miałam już robione obciążenie w 6+4 chyba. Dziś miałam cukier , TSH i morfologię. I w zależności jak wyjdzie będę robić ogtt.
Jutro mocz i druga beta.
Muszę zdecydować co z pracą i nie wiem. Nigdy w ciąży tak źle się nie czułam. Boli mnie głowa od niedzieli. I mam stan pod gorączkowy 36.5-37.4. do końca tygodnia pracuje zdalnie/ odbieram godziny.
U nas w fundacji pracuje tylko 5 osób. Z czego 2 to osoby duchowne i 2 ich żony które zajmują się edukacją i Ja tj wszelkie sprawy administracyjne, sprzedaż produktów związanych z naszą działalnością. Zajmuje się wszystkim co dzieje się w Polsce. I jak pójdę na L4 muszą kogoś zatrudnić. A jak poronie znów to nie będę miała gdzie wrócić.

Jeśli 5+2 miałaś 2661 to 6+6 powinnaś mieć około 10-15 000 więc myślę że serce powinno bić.

Piękności moje czy ktoś ma problem z katarem? Ja już nie daje rady i chyba pójdę do lekarza. Mam przez 24h zatkany nos. Jak smarcze psikam kicham A to żółta wydzielina A to z krwia. Czytałam że to hormony ale ja mam problemy zeby oddychać w ten sposób i do tego nos okropnie boli
Ja mam często zatkany nos, ale bez wycieków z nosa raczej 🤔 ale moja koleżanka całą ciążę się męczyła niestety i do tego doszło jeszcze łzawienie oczu 😪

reklama
Do góry