reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Wszystko gra :) ludziki maja 19 mm i 2cm, termin jednego to 31grudnia, a drugiego 1 stycznia :D lekarz gbur i patafian, wiecej do.niego nie pojde. Nawet mi cytologii ciul nie chcial zrobić. No i tydzien 8+3 i 8+4, bede liczyc 8+4 :D
Termin taki na przelomie, ale jakos styczniowki mi bardziej odpowiadaja, mama nadzieje, ze mnie nie wyrzucicie :D

reklama
Wszystko gra :) ludziki maja 19 mm i 2cm, termin jednego to 31grudnia, a drugiego 1 stycznia :D lekarz gbur i patafian, wiecej do.niego nie pojde. Nawet mi cytologii ciul nie chcial zrobić. No i tydzien 8+3 i 8+4, bede liczyc 8+4 :D
Termin taki na przelomie, ale jakos styczniowki mi bardziej odpowiadaja, mama nadzieje, ze mnie nie wyrzucicie :D
Wspaniała wiadomość, dwa cudeńka, niech rosną zdrowo!! ❤️❤️

To pięknie ☺️ dwa śliczne malutkie ludziki jakie już duże 😍❤️❤️
Zostań z nami, nikt Cię nie wyrzuci no co Ty 😁😘

Ale czad, jeden poród, dziexi w różnym wieku [emoji23][emoji23] gratuluje serdecznie! I jasne, zostań z nami :)

Fajnie, że ktoś jeszcze na przełomie roku :)
Ja mam na 3 stycznia i mam nadzieję, że dziecku nie będzie się spieszyło bo liczę już na rok 2021 :)

Dziewczyny jestem dziś po wizycie. Mlodziutka ciąża, widac bylo cialko zolte i zarodeczek malutki jeszcze bez serduszka. Nastepna wizyta za 2 tygodnie. Mam nadzieję, ze już wszystko bedzie ladnie widać. Zdjecie z usg zalączam. Dzis jestem 5+4.
Pięknie 😍 i fajnie, że już jest zarodeczek ☺️

Witajcie ☺ chciałam Was przeczytać od pierwszej strony, co mi troszkę zajęło zanim do Was dołączę :) bardzo pięknie się nawzajem wspieracie, to cudowne!! ❤nieśmiało się cieszę, że do mnie w końcu się życie uśmiechnęło i jestem w drugiej ciąży po jednym poronieniu samoistnym.. Dobrze wiem, jak to bardzo boli.... Nie mam jeszcze dzieci i liczę na to, że będę mogła się w końcu cieszyć maluszkiem :) u mnie ciąża potwierdzona betą w 34 dc - 442, po 72 godzinach - 1430 no i oczywiście usg w dn. 5+3,ktorego zdjęcie załączam.. Kolejne usg 27.05 i jestem już przerażona... trzymam za Was wszystkie kciuki i pozdrawiam serdecznie!!! ☺☺
Hej, gratuluję 😁
Teraz już musi być dobrze 😉

Super! Dużo zdrówka 😍😘

reklama
A może chcecie też dopisać coś krótkiego od siebie typu czym się zajmujecie, jakieś zainteresowania itp.
Zamieściłabym to na koniec jako coś 'o mnie' albo 'inne'
A możemy też stworzyć jeszcze drugą tabelkę z datą i godziną kolejnego usg?
Co o tym dziewczyny sądzicie?
Bo tak to cały czas jedna drugą pyta kiedy wizyta ☺️ ja lubię zdjęcia oglądać, wypatruje wizyt i się chyba nawet dziś zastanawiałam kiedy ktoś ma kolejne usg 😁😍

Do góry