reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Hej. Postanowiłam do was napisać. Trochę się niepokoje. Czy według was test jest pozytywny?
Test wykonany z krwi...

Załączniki

• IMG_20200524_220300.jpg
    IMG_20200524_220300.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 131
reklama
Ciężko powiedzieć, bo taka sobie ta jakość zdjęcia.
U mnie na pierwszym teście dwa dni po terminie miesiączki wyszła bladziutka kreska
Też nie jestem w stanie ocenić. Dodatkowo nigdy nie robiłam testu ciążowego w takiej formie, zawsze z moczu. I mi w dzień okresu wyszedl cień zaledwie, następnego dnia blada ale różowa kreska, po tyg już z popołudniowego moczu wyraźna.

Nie wychodzi. Zapytam lekarza co i jak :)
Jasne, zapytaj 😉 daj znać co Ci powie ☺️
Moja koleżanka miała aktywną tokso w ciąży, a nawet kota nie miała. A druga miała kota i nawet się nie zaraziła. Nawet sama czyściła kuwetę bo mąż wyjeżdżał na 3 tygodniowe delegacje. Używała rękawiczek i myła ręce potem dokładnie.

Zamówiłam w aptece w piątek dziś właśnie odebrałam i wykonałam. Z moczu robiłam 3 testy, jeden błędny drugi negatywny trzeci blada kreseczka różowa. Termin miesiączki mam na środę. Troszkę jestem poddenerwowana tą sytuacją heh :p

reklama
Zamówiłam w aptece w piątek dziś właśnie odebrałam i wykonałam. Z moczu robiłam 3 testy, jeden błędny drugi negatywny trzeci blada kreseczka różowa. Termin miesiączki mam na środę. Troszkę jestem poddenerwowana tą sytuacją heh :p
Polecam poczekać do terminu miesiączki, jak się nie zjawi to zrobić z moczu, np pink test super czuly, koniecznie rano z pierwszego moczu.

Do góry