Wczoraj nazarlam sie ciastek zbozowych... matko jakie ja mialam smierdzace gazy moj maz ledwo co to wytrzymal
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczoraj nazarlam sie ciastek zbozowych... matko jakie ja mialam smierdzace gazy moj maz ledwo co to wytrzymal
Trzymam kciukiJa znow zrobilam roszady w tych moich wizytach. Aktualnie wygląda to tak, ze w poniedziałek ide na nfz, licze na skierowania na badania, zebym nie musiala płacić. Wizyta ob15:30, potem mam tydzien, zeby ogarnąć krew i wyniki i 1 czerwca ide na wizyte juz do mojego prywatnego z wynikami. Mam nadzieję, ze i jutrio i dzień dziecka beda szczęśliwe
O ja też tak kombinowałam , ale okazało się, że teraz u mnie w szpitalu jest taki program KOC i wszyscy lekarze pracujący w szpitalu swoje prywatne pacjentki wpisują do tego programu i odrazu przydzielana jest położna, a wszystkie badania są na NFZ, tak samo konsultacje ze specjalistami albo psychologiem. Normalnie byłam w szoku, że teraz są takie możliwości.Ja znow zrobilam roszady w tych moich wizytach. Aktualnie wygląda to tak, ze w poniedziałek ide na nfz, licze na skierowania na badania, zebym nie musiala płacić. Wizyta ob15:30, potem mam tydzien, zeby ogarnąć krew i wyniki i 1 czerwca ide na wizyte juz do mojego prywatnego z wynikami. Mam nadzieję, ze i jutrio i dzień dziecka beda szczęśliwe
U nas tak samoTeż mam drugą wizytę 3.06 nie mogę sie juz doczekać bo ostanio było wcześnie i tylko pecherzyk było widać
Ja też mialam rewolucję. Zwalilam na psa xDWczoraj nazarlam sie ciastek zbozowych... matko jakie ja mialam smierdzace gazy moj maz ledwo co to wytrzymal
Ja nie mam psa ani kota mam gekona ale on w terrarium siedzi zamknietym w innym pokojuJa też mialam rewolucję. Zwalilam na psa xD
Kup pluszowego psa xD ale czasem ta moja psinka tak pierdzi, ze uciekamy z domu xDJa nie mam psa ani kota mam gekona ale on w terrarium siedzi zamknietym w innym pokoju
Mówią, że im więcej dziecko pozna w brzuchu, a potem z mleka tym lepiej. TO a tak mi się przypomniało, że dziś dostałam kolejną złotą radę, że nie wolno jeść pomarańczy, bo dziecko będzie miało uczulenie. [emoji1787] No... może jak 5kg dziennie wciągnę. Nigdzie nigdy nie widziałam takiej informacji.
A tak w ogóle to rada od mamy, która przed ciążą zafundowała sobie i mężowi dietę oczyszczającą żeby przekazać "czyste pudełeczko" dla dziecka, stosowała się do miliona newsów wyczytanych w necie i trzymała małą przez rok w sterylnych warunkach, bo bała się bakterii. Nic to nie dało niestety, bo młoda jest uczulona na wszystko. Także ten...