reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Dzisiaj wlecial koktajl z jabłka, pomarańczy i kiwi. Byl spoko. Wyciągnęłam w kilka sekund. Ale musze sie ogarnąć, bo jestem wieczne głodna. Czytałam ten poradnik ze strony 1000dni i 1 trymestrze 8 posiłków małych trzeba jeść. Musze pomyśleć i ustalic sobie godziny jedenia, bo inaczej za tydzień będę wielka jak dynia xD
Zrob sobie ze szpinakiem i truskawkami i bananem ewentualnie dodaj troche maslanki czystej ❤pycha 💕

reklama
W ogóle patrzcie jaki ja mam bebzon 😅 z synem taki brzuch mialam jak na polowkowe szlam :D w spodniach nie moge sie dopiac, nawet dresy mnie cisna. Masakra jakas :D normalnie jestem prawie plaska, a tu taki sterczy dziad
IMG_20200523_194816.jpg

Ja też miałam nieco ponad normę, ale mi taki wynik blokował mi owulacje. Po 5 miesiącach poszlam do innego lekarza i tak juz biore cały czas. Do tego ja musiałam mieć wywołaną owulacje Clo i ovitrelle. Ona mi mówiła, ze pierwszy trymestr bede musiala brać Bromergon. Nie miałam kolorowo, ale z cudownym finałem 🤰
A to ja wcale też nie tak łatwo, też brałam clo tyle że na wzmocnienie owulacji (normalnie ciężko było zajść w ciążę), zaszłam w pierwszym cyklu z tym lekiem 😁

W ogóle patrzcie jaki ja mam bebzon [emoji28] z synem taki brzuch mialam jak na polowkowe szlam :D w spodniach nie moge sie dopiac, nawet dresy mnie cisna. Masakra jakas :D normalnie jestem prawie plaska, a tu taki sterczy dziad
Zobacz załącznik 1123767
Toż tam dwa człowieku rosną! (Jejuz mam nadzieję, że nie pomyliłam nicków[emoji87][emoji87][emoji87][emoji87][emoji87])[emoji173]

reklama
Dzisiaj wlecial koktajl z jabłka, pomarańczy i kiwi. Byl spoko. Wyciągnęłam w kilka sekund. Ale musze sie ogarnąć, bo jestem wieczne głodna. Czytałam ten poradnik ze strony 1000dni i 1 trymestrze 8 posiłków małych trzeba jeść. Musze pomyśleć i ustalic sobie godziny jedenia, bo inaczej za tydzień będę wielka jak dynia xD

O a tak mi się przypomniało, że dziś dostałam kolejną złotą radę, że nie wolno jeść pomarańczy, bo dziecko będzie miało uczulenie. 🤣 No... może jak 5kg dziennie wciągnę. Nigdzie nigdy nie widziałam takiej informacji.

Ostatnia edycja:
Do góry