E
Ewka34
Gość
Może cos napiszesz o sobiecześć dziewczyny, jestem tu nowa i tak pomyślałam, że się przywitam wszystkim gratuluję i dużo zdrówka! ❤❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może cos napiszesz o sobiecześć dziewczyny, jestem tu nowa i tak pomyślałam, że się przywitam wszystkim gratuluję i dużo zdrówka! ❤❤
Duphaston? Ja biorę i to i Bromergon, czuję się normalnie. Szczerze z kim nie gadam każda brała duphaston w ciąży.Jestem po wizycie wszystko dobrze i bije serduszko ❤ ale jestem szczęśliwa ze względu na moje jajniki dostalam progesteron, 2 razy dziennie, bierze ktoras z Was? Wplywa na samopoczucie?
Który tydzień u Ciebie? Czytałam, ze na mdłości dobry jest imbir. SpróbujPowiem wam, ze mi to niby nic nie jest, a jednak sie czuje taka wypruta. Chwilę sie pokrece i zaraz musze odpoczywac. Wszystko robie na raty. A wieczorem juz trzeci dzień z rzedu rzyganko. Jakby mi sie przez cały dzień zbierało. Nie lubie stanu ciąży.
Z chęcią wczoraj byłam u lekarza potwierdzić ciąże, bo była niespodzianką z której bardzo się cieszę termin porodu wyznaczyła na 20.01.21 i kazała brać ten duphaston, czy wam na 1 wizycie też nie założono karty ciąży?Może cos napiszesz o sobie
U mnie założyła od razu po zejściu z kozła xD nawet nie siadała po USG tylko podeszła po kartę do szafyZ chęcią wczoraj byłam u lekarza potwierdzić ciąże, bo była niespodzianką z której bardzo się cieszę ❤ termin porodu wyznaczyła na 20.01.21 i kazała brać ten duphaston, czy wam na 1 wizycie też nie założono karty ciąży?
Witajcie,
Chyba zbiera mnie coś, zaczyna mnie boleć gardło i mam katar... Czym Się Leczyć na naszym Etapie ciąży?
U mnie od razu po badaniu usg dr założył kartę ciąży.
Może nos spróbuj zakropić solą fizjologiczną? A na gardło to napewno jakieś płukanki powinny pomóc, ciepłe herbatki..Witajcie,
Chyba zbiera mnie coś, zaczyna mnie boleć gardło i mam katar... Czym Się Leczyć na naszym Etapie ciąży?
U mnie od razu po badaniu usg dr założył kartę ciąży.