reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Jak u was z apetytem? Mi jakp tako minelo.. ale zasmakowala mi nutella,ktorej nie lubilam i to z chrupkami,wczoraj maczalam chrupki w nutelli 🤔 ogolnie nie musze jesc ale pociag do miecha zostal no i brak apetytu na owoce i warzywa takze... zauwazylam ze jestem na miesie, kefirze naturalnym i slodyczach , slodkie musze odpuscic bo bedzie krucho 🙄😏 wczoraj musialam sobie zrobic watrobke drobiowa bo mialam ciagoty 🙄 a ze moi nie lubia to cale 0.5 kg zjadlam ja i troche moj maly sępik, ona to wszystko zje 🙄

reklama
Ja dziś oplewiłam sobie ogródek. Posiałam ogórki i posadziłam pomidorki. Ale męczące to teraz mocno, jakbym tonę węgla przerzuciła 🙄
Rany, mam to samo. Poszlam wieczorem podlewać warzywa i taaaak sie zasapalam przy ciagnieciy weza, ze masakra 😅
Jak u was z apetytem? Mi jakp tako minelo.. ale zasmakowala mi nutella,ktorej nie lubilam i to z chrupkami,wczoraj maczalam chrupki w nutelli 🤔 ogolnie nie musze jesc ale pociag do miecha zostal no i brak apetytu na owoce i warzywa takze... zauwazylam ze jestem na miesie, kefirze naturalnym i slodyczach , slodkie musze odpuscic bo bedzie krucho 🙄😏 wczoraj musialam sobie zrobic watrobke drobiowa bo mialam ciagoty 🙄 a ze moi nie lubia to cale 0.5 kg zjadlam ja i troche moj maly sępik, ona to wszystko zje 🙄
U mnie apetyt sredni. Od miesa mnie odrzuca. Przez dwa czy trzy dni jadlam na okrągło chleb z masłem i pomidorem, wczoraj mi przeszło. Dzisiaj jeszcze na nic nie mam ochoty.

Rany, mam to samo. Poszlam wieczorem podlewać warzywa i taaaak sie zasapalam przy ciagnieciy weza, ze masakra 😅

U mnie apetyt sredni. Od miesa mnie odrzuca. Przez dwa czy trzy dni jadlam na okrągło chleb z masłem i pomidorem, wczoraj mi przeszło. Dzisiaj jeszcze na nic nie mam ochoty.
Ja jadłam chleb z paprykarzem i tez juz nie mam ochoty 😋 w ogole bulki mi strasznie smierdza ,swieze bulki,ktore tak pieknie pachną zawsze 🙄

Podobno nie wolno wątróbki w ciąży? 🤔 Ja uwielbiam wątróbkę, z chęcią bym zjadła 😋
Ja dalej mam bardzo duży apetyt. Non stop jem. Ciągle mam jakieś inne zachcianki. Ale tak ogólnie to odrzuciło mnie od mięsa i jajek. A strasznie smakują mi owoce, warzywa, wszystko co kwaśne. Więc namiętnie przeglądam strony dla wegan, wegetarian bo to mi najbardziej smakuje ☺️
Dziś np mam bardzo smaczka na boczniaki i już wysłałam zdjęcia ukochanemu co ma kupić więc mam nadzieję, że będą hamburgery wege z boczniakami 😍
IMG_20200521_081845.png

ja jestem na etapie mniejszy apetyt
po prostu nie jestem głodna
dziś wstalam od 6 i jeszcze przed śniadaniem jestem
nie to ze mi niedobrze po prostu nie chce mi się jesc

Podobno nie wolno wątróbki w ciąży? 🤔 Ja uwielbiam wątróbkę, z chęcią bym zjadła 😋
Ja dalej mam bardzo duży apetyt. Non stop jem. Ciągle mam jakieś inne zachcianki. Ale tak ogólnie to odrzuciło mnie od mięsa i jajek. A strasznie smakują mi owoce, warzywa, wszystko co kwaśne. Więc namiętnie przeglądam strony dla wegan, wegetarian bo to mi najbardziej smakuje ☺
Dziś np mam bardzo smaczka na boczniaki i już wysłałam zdjęcia ukochanemu co ma kupić więc mam nadzieję, że będą hamburgery wege z boczniakami 😍
Zobacz załącznik 1122725
Tez czytalam ze nie mozna 🙄 no co ja na to poradze.. grunt ze nie jem tego codziennie.. 🙄 ogólnie wszystko co w nadmiarze szkodzi ,nie tylko osobom w ciazy ;)

Dziewczyny zaczynam mieć problem od kilku dni. Brzuch mi wyrzucilo normalnie. W związku z pracą mam eleganckie spódnice i spodnie i w nic się nie dopinam. Jak spódnice ubieram to normalnie widac wydety brzuszek. W piątek zaczynam 8 tydzień. Dziwi mnie że to tak szybko...

reklama
Ja też codziennie zasypiam jak wracamy z mężem autem i akurat on prowadzi. A co do apetytu wczoraj kotlet mi nie smakował, gdzienja kocham mięso, szynka też nie podchodzi i sięgam częściej po ser. Mam smaka na owoce i warzywa. I mega ochotę na chłodnik litewski ❤❤❤

Do góry