reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Ja pochwaliłam młodego za szybko, druga noc z rzędu nieprzespana, spał tylko ze dwie godziny... Aż na samą myśl jak będzie dzisiaj chcę mi się płakać. Ile można tak funkcjonować spiąć po 3-4 h dziennie :(
U nas też tak było. Ale pocieszę Cię że dłużej niż 2 noce tak nie było wiec masz szansę się dzisiaj wyspać. Śpi wtedy kiedy on w ciągu dnia. Jak nie możesz to chociaż poleguj :)

reklama
147440945_3391950104238462_4182422833420823_n.png

Musiałam xD tak mniej więcej wygląda sytuacja z naszymi kupkami xD

U nas też tak było. Ale pocieszę Cię że dłużej niż 2 noce tak nie było wiec masz szansę się dzisiaj wyspać. Śpi wtedy kiedy on w ciągu dnia. Jak nie możesz to chociaż poleguj :)
Faktycznie wczorajszą noc była lepsza, mam nadzieję, że dzisiaj będzie tak samo. Nauczyłam się karmić młodego na leżąco, więc ja drzemie, a on je. Zastanawiam się czy można byc jednocześnie wyspanym i mieć dziecko, które śpi samo, bo jeszcze do tego nie doszłam 🤣

Położna mówiła że jak na minusie to werandowanie w domu
Szkoda, że nie ma jednakowych zaleceń co do tego. Ja jednak w tym tygodniu to i z wietrzeniem daje spokój, od następnego tygodnia się za to weźmiemy.

przy takich temperaturach warto jeszcze sprawdzić jak jest stan powietrza :/ bo jeśli kiepski, to i werandowanie and spacerowanie bym odpuściła, chociaż niestety w wielu miejscach może to oznaczać uziemienie w najbliższych tygodniach :(

przy takich temperaturach warto jeszcze sprawdzić jak jest stan powietrza :/ bo jeśli kiepski, to i werandowanie and spacerowanie bym odpuściła, chociaż niestety w wielu miejscach może to oznaczać uziemienie w najbliższych tygodniach :(
Na Śląsku ciągle powietrze do dupy więc musiałabym siedzieć w domu cały rok 🤣

Ja mam córeczkę i cały czas marzyłam o drugiej. Ale jak na połówkowym wyszła pępowina dwunaczyniowa to płeć nie miała już dla mnie żadnego znaczenia.. Ale ponoć będzie druga córcia [emoji6] A też w tej ciąży, jak już któraś pisała, czułam się zupełnie inaczej niż w pierwszej.
Hej przeczytałam Twój wpis o tej pępowinie wczoraj miałam połówkowe i ponoć też ja mam napisałam ponoć bo zlecił jeszcze jedno dodatkowe u innego lekarza żeby potwierdzić oczywiście już zaczęłam się martwić jak to u Ciebie było?były jakieś komplikacje?będę wdzięczna za wszelkie informacje🙂

reklama
Do góry