reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Mi jeszcze brakuje kilku rzeczy, A co gorsza remonty pełną parą idą, A ja się boję, że już urodze jak wszystko w kurzu i rozkopane 😪

Ja mam wszystko w pudłach, wyprane i poprasowane, meble też stoją w kartonach, ale ojciec jakoś nie umie się wziąć za remont, więc też w takim zawieszeniu jestem.

Dziewczyny, no ja Was podziwiam za tą odwagę tu rozkopany remont a Wy w każdym momencie możecie rodzić. Też robiłam remont, własnymi siłami, długo nam to zajęło, trochę błedów zrobiliśmy, niedociągnięć ale jest. Trzeba tylko kilka dodatków dokupić, ale to bardziej brak weny.

No i powiem Wam najlepsze. Też mówiłam, że mam jeszcze czas, bo termin na połowę stycznia. A dzisiaj piszę do Was z małym już na rękach. Urodził się 3 tygodnie za wcześnie, ale wszystko z nim w prządku. :)

reklama
Moja to mam wrazenie, ze malo co spi 😁😁
Wiercioszek z niej straszny i bardzo sie wypina.
A slyszalam ze przed porodem dzieciaczki sie bardziej uaktywniaja ale ile w tym prawdy to nie wiem .

Dziewczyny, no ja Was podziwiam za tą odwagę tu rozkopany remont a Wy w każdym momencie możecie rodzić. Też robiłam remont, własnymi siłami, długo nam to zajęło, trochę błedów zrobiliśmy, niedociągnięć ale jest. Trzeba tylko kilka dodatków dokupić, ale to bardziej brak weny.

No i powiem Wam najlepsze. Też mówiłam, że mam jeszcze czas, bo termin na połowę stycznia. A dzisiaj piszę do Was z małym już na rękach. Urodził się 3 tygodnie za wcześnie, ale wszystko z nim w prządku. :)
Gratulacje 🥰 kiedy dokladnie urodzilas? Naturalnie? Opowiadaj 😁

wow! gratulacjeee ;D

U mnie tragedii nie ma, bo dom duży :) Ale faktycznie dziś mam 36+2 i lekarz mówi, że dobrze by było do 38tc dotrzymać chociaż 🙉 mała za mało przybrała niestety.. narazie do szpitala nie wysyla, ale kontrola za tydzień.

Gratuluję ❤️
Wiesz ja niewiele mam w tej kwestii do powiedzenia, sama gładzi nie poloze, więc muszę być zdana na czyjąś łaskę.

Dziewczyny, miał dziś skan 35+4, bo w 32+6 brzuszek małego spadł w centylach z koło 80 do 45. Ważył 2077g. Dziś, 19 dni później 2896g i brzuszek nadrobił, znów koło 80 centyla, także mega się cieszę, wszystko w porządku. Ostatnio udało się Pani sonografce? (nie wiem jak to po polsku powiedziec😬 tej, co robi skany) uchwycić na monitorze stopę i mówi, że duża, aż zmierzyła i było 8cm. Dziś miałam ta sama śmieszna Panią, pamiętała mnie i mówi "choć zmierzymy dziś stopę" i wyszło 8.7cm! Mierzyłam stopy w śpioszkach, są na około 5-6cm..wrzucam zaraz pranie większych ubranek, bo chyba nie wejdzie w te mniejsze 😬 co myślicie? Mi się wydaje, że ta stopa jest gigantyczna, nie wiem czy to normalne.. Pani mówiła, ze nie ma się czym martwić, w końcu kość udowa jest w 99 centylu, więc też długa, no ale..

reklama
Do góry