Mama po raz drugi👍
Fanka BB :)
U nas 36 i 5 d odliczamy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A u mnie 36 i 6,jeszcze kosmetyczne rzeczy muszę jutro kupić i to wszystko.U nas 36 i 5 d odliczamy
I jak wyniki u Ciebie? Wszystko ok?Gratulacje dziewczynki ja też trafiłam do szpitala ponieważ ciśnienie mi zaczęło skakać i mam okropny obrzęk nóg i dłoni. Czekam na wyniki czy jest białko w moczu, bo wtedy cesarka.. A jak nie ma to leczymy rozwarcia nie ma, skurczy brak
U nas 37+6 tez mam codziennie skurcze ale po zmianie pozycji przechodza ☺ jeszcze tylko 2 dni i wszystkie bedziemy szczesliweU nas 39 i 5 codziennie mam takie skurcze ale po gorącej kąpieli ustępują wiec oby do piątku
Ja mam dwa dni do porodu a tak mnie kopie jakby chciała już wyjść nie odczułam różnicy że pod koniec ciąży jest dziecko mniej aktywneDziewczyny mam 3 tygodni do porodu i córka bardzo aktywna.Ciagle się przeciąga, kopie z 10 minut w jedno miejsce.Mam mały brzuch,pewnie jej ciasno, boję się co będzie jak się urodzi.Niby przed porodem się uspokoi,rzeczywiście tak jest?
Nie stresujesz się ? Mój ostatnio przycichł i kolejne siwe włosy na głowie..A moja mała od początku leniuszekmało ruchu a tera to już wogole tylko w wieczorem lub z rana kilka przeciągnięć.