Magdalena5
Zaangażowana w BB
Ja mam caly czas taki 90 pare takze nie ma czym sie martwicDziewczyny mam puls 95, czy to za wysokie ? Ciśnienie w normie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam caly czas taki 90 pare takze nie ma czym sie martwicDziewczyny mam puls 95, czy to za wysokie ? Ciśnienie w normie
Moj przy pulsie 90+ kladzie do szpitala.Dziewczyny mam puls 95, czy to za wysokie ? Ciśnienie w normie
Miałam 104, zadzwoniłam do gina i mówi że ok, sama nie wiem, bo czuje się dzisiaj źle ;/Moj przy pulsie 90+ kladzie do szpitala.
GratulacjeDzisiaj o 13. 05 urodziła się moja grudniówka xD 3270 wagi 54 cm. Rodziłam naturalnie. Najgorsze były chyba skurcze. Parte poszły szybko poniżej zdjęcie mojej Emilki
Gratulacje, w ktorym tyg urodzilas?Dzisiaj o 13. 05 urodziła się moja grudniówka xD 3270 wagi 54 cm. Rodziłam naturalnie. Najgorsze były chyba skurcze. Parte poszły szybko poniżej zdjęcie mojej Emilki
Gratuluje slicznosciDzisiaj o 13. 05 urodziła się moja grudniówka xD 3270 wagi 54 cm. Rodziłam naturalnie. Najgorsze były chyba skurcze. Parte poszły szybko poniżej zdjęcie mojej Emilki
Gratulacje [emoji846]Dzisiaj o 13. 05 urodziła się moja grudniówka xD 3270 wagi 54 cm. Rodziłam naturalnie. Najgorsze były chyba skurcze. Parte poszły szybko poniżej zdjęcie mojej Emilki
37 + 1. Głównie że względu na te saczace się wody. Ale mała ma 10 na 10 więc widocznie tak jej się spieszyłoGratulacje, w ktorym tyg urodzilas?
Najważniejsze, ze wszystko ok[emoji16]37 + 1. Głównie że względu na te saczace się wody. Ale mała ma 10 na 10 więc widocznie tak jej się spieszyło