ZawszeWięcej
Fanka BB :)
Na to liczę. Może nie długorozkręci się na dobre.To chyba będzie dzidziuś jeszcze dziś co?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na to liczę. Może nie długorozkręci się na dobre.To chyba będzie dzidziuś jeszcze dziś co?
I jak? Czekamy[emoji16]Na to liczę. Może nie długorozkręci się na dobre.
Czekamy na info jaram sie jakbym to ja rodzilaNa to liczę. Może nie długorozkręci się na dobre.
Powodzenia! [emoji846]Rozwarcie postępuje. Szyjki prawie nie ma. Skurcze tylko zrobiły się bardziej nieregularne i powoli ustępują. Lekarz przychodzi co godzinę z położną i badają. Powiedzieli na obchodzie, że wszystko mam zgłaszać. Póki co za małe rozwarcie. Tylko 3 cm. Ale wód coraz mniej i nie mogą długo czekać. Jak akcja sama się ruszy to ok. A jak nie to rano oksytocyna.
A jest ktos z Toba? Maz czy partner?Rozwarcie postępuje. Szyjki prawie nie ma. Skurcze tylko zrobiły się bardziej nieregularne i powoli ustępują. Lekarz przychodzi co godzinę z położną i badają. Powiedzieli na obchodzie, że wszystko mam zgłaszać. Póki co za małe rozwarcie. Tylko 3 cm. Ale wód coraz mniej i nie mogą długo czekać. Jak akcja sama się ruszy to ok. A jak nie to rano oksytocyna.
Powodzenia!Skurcze co 3-4 minuty. Ale szybko odchodzą. Szyjka prawie zerowa. Było badanie kolejny raz to zalałam fotel kolejną porcją wód
Ja dziś 39 tydz i 2 dzień ale też coś dziwnie się czuje :/ oby do piątku
To chyba wiekszosc czeka przynajmniej do piatku codziennie odliczam.
No ja dzis 37+3 przy Tobie to pikus