reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Kurcze ja jeszcze nie wyczailam co moje dziecię lubi, tak byłoby chyba łatwiej w momencie niepewności 😁😁
A może czekolada???

Jak ja już bym chciała urodzić, powiem wam dziewczyny, że nastawiłam się na tą cesarkę, a tu nie będzie i się termin porodu wydłużył o dwa tygodnie, dobija mnie to już 😩 ja się w ciąży dobrze czuje, po prostu chciałabym mieć synka przy sobie.
Ja jeszcze wolę poczekać, nie jestem spakowana do szpitala, dopiero będę kupować rzeczy, w mieszkaniu jeszcze parę rzeczy do przygotowania..

reklama
Mnie tak brzuch boli od wczoraj, że myślę, że zejdę ;/ normalnie w życiu mnie nie bolał tak bardzo, więc się zastanawiam czy to to, czy nie ;/

Cześć dziewczyny! Jestem po wizycie. Niestety mała nie przyrasta jak powinna :( za tydzień mam kontrolne USG, na którym zobaczymy co dalej czy szpital już do końca czy nie.
Morfologia też nie jest najlepsza i dostałam leki na anemie. A kłucia są normą. Szyjka miękka, zamknięta, długa:)

Cześć dziewczyny! Jestem po wizycie. Niestety mała nie przyrasta jak powinna :( za tydzień mam kontrolne USG, na którym zobaczymy co dalej czy szpital już do końca czy nie.
Morfologia też nie jest najlepsza i dostałam leki na anemie. A kłucia są normą. Szyjka miękka, zamknięta, długa:)
A ile wazy i ktory Ty tydzien?

reklama
Wczoraj był dokładnie 33+0 A waga 1760g wszystkie wymiary tuż nad dolną granicą. Jest równomiernie mniejsza to mnie pociesza.
Nie stresuj się. U mnie 31+6 i było 1619 gram i nikt mnie nie straszył. Dziecko ma ważyć poniżej 3kg, tatuś ważył 2800g więc genetycznie idzie.Kuzynka też mała 2900 gram.U mnie też pomału przybiera,ale nikt z tego powodu strachu nie sieje.

Do góry