Leżę tu z powodu białka i nadciśnienia, ciśnienie się unormowało bo biorę leki, ale białko jest wysokie, jest już ponad 1g i dlatego stwierdzili ze będzie już 36 tydz to już czas rozwiązać ciążęMożesz przypomnieć czemu Cię trzymają już 2 tyg w szpitalu i już będą ciążę rozwiązywać? Mogliby dotrzymać do 37+0 dzidziuś nie byłby wcześniakiem ale jeśli trzeba to lepiej czasami urodzić nawet w 36tc
reklama
asia333podlasie
Fanka BB :)
Aha ja pierwsza ciążę też miałam rozwiązana przez nadciśnienie i patrzę że znów zaczyna lecieć mimo że biorę już 5 dopegytow a jakie mialas cisnienie jak Cię przyjmowali? CC będą Ci robić?Leżę tu z powodu białka i nadciśnienia, ciśnienie się unormowało bo biorę leki, ale białko jest wysokie, jest już ponad 1g i dlatego stwierdzili ze będzie już 36 tydz to już czas rozwiązać ciążę
Będę miała cc i to już w czwartek, ciśnienie miałam 160/100 biorę leki 4 x dziennie po dwie i jest teraz w normieAha ja pierwsza ciążę też miałam rozwiązana przez nadciśnienie i patrzę że znów zaczyna lecieć mimo że biorę już 5 dopegytow a jakie mialas cisnienie jak Cię przyjmowali? CC będą Ci robić?
JustynaUK
Czyli masz stan przedrzucawkowy? Jeśli tak, to jest on niebezpieczny również dla Ciebie, dlatego lepiej rozwiązać ciążę wcześniej. Z resztą 36tc to będzie bardzo ładny wynik.Leżę tu z powodu białka i nadciśnienia, ciśnienie się unormowało bo biorę leki, ale białko jest wysokie, jest już ponad 1g i dlatego stwierdzili ze będzie już 36 tydz to już czas rozwiązać ciążę
asia333podlasie
Mi pewnie też zaraz jeszcze podniosą ilość bo wczoraj też już 150 na 98 ale u mnie dopiero 32tcBędę miała cc i to już w czwartek, ciśnienie miałam 160/100 biorę leki 4 x dziennie po dwie i jest teraz w normie
G
gość _199
Gość
To współczuję, że musisz być z tym samaNie ma odwiedzin jest zakaz tym bardziej po porodzie nie będzie mógł być przy mnie
Justynanana
Z tym wymogiem kamerki to trochę jak w podstawówce ;D Jak masz na teamsach to tam można włączyć rozmazanie tła jakby był bałaganJa muszę być na kamerze, bez biurka, bo nie mam, więc ciężko się pisze na kolanach, obok laptop i jeszcze w miarę trzeba mieć otoczenie i sama siebie ogarnąć.
Kiedy masz terminy? Bo ja na koniec stycznia jakoś i na bank wtedy młody będzie chciał wyjść na świat, no ale trudno, najwyżej obleje ten semestr, niespecjalnie mi zależy.
Pierwsze terminy 0 mam w połowie stycznia, sesja jakoś też pod koniec. Na szczęście jakoś dużo tego nie mam, bo przez to, że jest zdalnie niektórzy wolą kilka projektów zadać niż egzamin robić online..
Tak, w poprzedniej ciąża też miałam zatrucie ciążowe i robili mi cc w 36 tygCzyli masz stan przedrzucawkowy? Jeśli tak, to jest on niebezpieczny również dla Ciebie, dlatego lepiej rozwiązać ciążę wcześniej. Z resztą 36tc to będzie bardzo ładny wynik.
A białko w moczu masz?Mi pewnie też zaraz jeszcze podniosą ilość bo wczoraj też już 150 na 98 ale u mnie dopiero 32tc
reklama
Jest mi ciężko, jeszcze w domu 4 letni synek który tęskni za mamąTo współczuję, że musisz być z tym sama