reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

To zazdroszcze. Nas traktują jak dzieci, mam co ćwiczenia zadania domowe, pytają albo robią po kilka kolosów, a egzaminy normalnie. W dodatku nagrywają nas podczas egzaminów i kolokwiów...
Nie ukrywam, że na zaoczne studia poszłam żeby mieć więcej czasu, a tu roboty gorzej niż w szkole średniej, naprawdę pierwszy raz się spotykam z tym, żeby na ocenę pracowało się cały semestr, a nie tylko jak jest sesja, to nie pierwsze moje studia.
Teraz nie pracuje, ale inni tak i strasznie narzekają, że ciężko im to pogodzić.

Z tym wymogiem kamerki to trochę jak w podstawówce ;D Jak masz na teamsach to tam można włączyć rozmazanie tła jakby był bałagan ;)
Pierwsze terminy 0 mam w połowie stycznia, sesja jakoś też pod koniec. Na szczęście jakoś dużo tego nie mam, bo przez to, że jest zdalnie niektórzy wolą kilka projektów zadać niż egzamin robić online..

reklama
Jest mi ciężko, jeszcze w domu 4 letni synek który tęskni za mamą
Współczuję bardzo.. Ale jeszcze chwilka i bedziecie razem. Najważniejsze teraz żeby Tobie i maluszkowi nic nie było.. Pamietam jak syn leżał w inkubatorze i koło niego taka mała Iga z 26tc właśnie przez stan przedrzucawkowy. Jaka silna dziewczyna była to szok :)
To zazdroszcze. Nas traktują jak dzieci, mam co ćwiczenia zadania domowe, pytają albo robią po kilka kolosów, a egzaminy normalnie. W dodatku nagrywają nas podczas egzaminów i kolokwiów...
Nie ukrywam, że na zaoczne studia poszłam żeby mieć więcej czasu, a tu roboty gorzej niż w szkole średniej, naprawdę pierwszy raz się spotykam z tym, żeby na ocenę pracowało się cały semestr, a nie tylko jak jest sesja, to nie pierwsze moje studia.
Teraz nie pracuje, ale inni tak i strasznie narzekają, że ciężko im to pogodzić.
Dlatego poszłam do prywatnej uczelni właśnie, znając wcześniejsze przejścia na renomowanej uczelni.. Niektórzy może myślą, że to taki papierek do kupienia tylko, ale ja szanuje swój czas i nie mam ochoty siedzieć na bzdurnych zajęciach w ogole nie związanych z tematem i być właśnie traktowana jak dziecko.. Jest zupełnie inne podejście do studenta. A to nagrywanie podczas egzaminów to jest jakieś niepoważne..

reklama
Dzien dobry ;)

Załączniki

• PART_1607417616459.jpg
    PART_1607417616459.jpg
    154,3 KB · Wyświetleń: 173
  • PART_1607417605227.jpg
    PART_1607417605227.jpg
    191,8 KB · Wyświetleń: 165
Do góry