reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Jestem po 1317g waży nasza kruszyna i jak narazie jest 10 dni mniejsza ale mam się nie przejmować bo jeszcze jest ok. Wkoncu się obróciła główka w dół 🙆🏻‍♀️ kolejna wizyta za 3 tygodnie by sprawdzić przyrost :)
Który dziś tydzień i dzień? Najważniejsze że rośnie ja jutro idę na echo w poniedziałek było 1100 u mnie

reklama
Hej dziewczyny. Bardzo długo tu nie zaglądałam. Pojawiły się pewne problemy z ciążą i nie miałam głowy tu zaglądać.
Już jakiś czas zbieram się żeby napisać ale jakoś tak schodziło.
W niedzielę kończę 34 tydzień i aby wytrwać do 21 grudnia i mogę rodzic.
Czytam że niektóre z was są w trakcie kompletowania wyprawki u nas druga dziewczynka i w tym samym czasie się urodzi co pierwsza więc dokupilam tylko kilka rzeczy także mam już wszystko. Wszystko już uprawne i wyprasowane narazie tylko na 56 i kilka na 62 naszykowalam a jak będzie za mało to na bieżąco będę prać.
Walizka już prawie spakowana

Do góry