G
gość _199
Gość
Wózek chociaż mamPokaż zdjęcie jaka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wózek chociaż mamPokaż zdjęcie jaka
Ja mam poduszeczkę i taki polarowy śpiworek myślę że wystarczyDziewczyny co kupujecie do wózków?
Taki mam zamawialam na allegro z firmy beszka ale jest duzy wyborA pokażesz jaki wstaw zdjęcie no właśnie ja myślę o takim zestawie jak Twój też mam kombinezon i jakoś nie bardzo chcem spiwor
Dziś jest 30+0. Mam się nie martwić. Gdyby była różnica 2ch tygodni, no 3ch to już hipotrofia i idę do szpitalaKtóry dziś tydzień i dzień? Najważniejsze że rośnie ja jutro idę na echo w poniedziałek było 1100 u mnie
A ile placilasTaki mam zamawialam na allegro z firmy beszka ale jest duzy wybor
U mnie jutro 29+1 moja lekarka jakby trochę to bagatelizuje że mała za mała bo mówi że będzie długa tylko trochę z mniejszym brzuszkiemDziś jest 30+0. Mam się nie martwić. Gdyby była różnica 2ch tygodni, no 3ch to już hipotrofia i idę do szpitala
Mi dzisiaj powiedziała tak. Że ona inaczej patrzy na nią (dziecko) bo ja jestem niska, mąż też wysoki nie jest, corka tez urodzila sie 48 cm i 2820g w 38 tyg. Wiec dla niej na chwile obecna problemu nie ma, po prostu bedzie drobna. Ale jezeli za 3 tygodnie różnica będzie 2-3 tygodnie to wtedy będzie uważała że jest problem i to będzie już hipotrofia i idę do szpitala. Wiec zakazala mi się martwić bo nie ma czym. Poza tym u mnie jest jeszcze problem z morfologia bo wszystkie parametry spadają i jest jak to określiła "słaba " hemoglobiną już na poziomie 11,1 czyli anemicznie... jem żelazo. Zobaczymy co dalejU mnie jutro 29+1 moja lekarka jakby trochę to bagatelizuje że mała za mała bo mówi że będzie długa tylko trochę z mniejszym brzuszkiem
90 zl plus przesylka ale widzialam, ze teraz kosztuje 80 zl.A ile placilas
Mi dzisiaj powiedziała tak. Że ona inaczej patrzy na nią (dziecko) bo ja jestem niska, mąż też wysoki nie jest, corka tez urodzila sie 48 cm i 2820g w 38 tyg. Wiec dla niej na chwile obecna problemu nie ma, po prostu bedzie drobna. Ale jezeli za 3 tygodnie różnica będzie 2-3 tygodnie to wtedy będzie uważała że jest problem i to będzie już hipotrofia i idę do szpitala. Wiec zakazala mi się martwić bo nie ma czym. Poza tym u mnie jest jeszcze problem z morfologia bo wszystkie parametry spadają i jest jak to określiła "słaba " hemoglobiną już na poziomie 11,1 czyli anemicznie... jem żelazo. Zobaczymy co dalej
Też właśnie słyszałam na ostatniej wizycie, ze jest w normie, ale brzuszek faktycznie mniejszy..U mnie jutro 29+1 moja lekarka jakby trochę to bagatelizuje że mała za mała bo mówi że będzie długa tylko trochę z mniejszym brzuszkiem