reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Załączniki

• IMG_20201119_112948.jpg
    IMG_20201119_112948.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 96
reklama
U mnie jutro 29+1 moja lekarka jakby trochę to bagatelizuje że mała za mała bo mówi że będzie długa tylko trochę z mniejszym brzuszkiem 😢
Mi dzisiaj powiedziała tak. Że ona inaczej patrzy na nią (dziecko) bo ja jestem niska, mąż też wysoki nie jest, corka tez urodzila sie 48 cm i 2820g w 38 tyg. Wiec dla niej na chwile obecna problemu nie ma, po prostu bedzie drobna. Ale jezeli za 3 tygodnie różnica będzie 2-3 tygodnie to wtedy będzie uważała że jest problem i to będzie już hipotrofia i idę do szpitala. Wiec zakazala mi się martwić bo nie ma czym. Poza tym u mnie jest jeszcze problem z morfologia bo wszystkie parametry spadają i jest jak to określiła "słaba " hemoglobiną już na poziomie 11,1 czyli anemicznie... jem żelazo. Zobaczymy co dalej

reklama
Mi dzisiaj powiedziała tak. Że ona inaczej patrzy na nią (dziecko) bo ja jestem niska, mąż też wysoki nie jest, corka tez urodzila sie 48 cm i 2820g w 38 tyg. Wiec dla niej na chwile obecna problemu nie ma, po prostu bedzie drobna. Ale jezeli za 3 tygodnie różnica będzie 2-3 tygodnie to wtedy będzie uważała że jest problem i to będzie już hipotrofia i idę do szpitala. Wiec zakazala mi się martwić bo nie ma czym. Poza tym u mnie jest jeszcze problem z morfologia bo wszystkie parametry spadają i jest jak to określiła "słaba " hemoglobiną już na poziomie 11,1 czyli anemicznie... jem żelazo. Zobaczymy co dalej
U mnie jutro 29+1 moja lekarka jakby trochę to bagatelizuje że mała za mała bo mówi że będzie długa tylko trochę z mniejszym brzuszkiem 😢
Też właśnie słyszałam na ostatniej wizycie, ze jest w normie, ale brzuszek faktycznie mniejszy..
Miałyście badane przepływy na usg? U mnie na szczęście wszystko ok, łozysko ok, wód płodowych odpowiednia ilość. Narazie od 4 tygodni wciąż to 10 dni opóźnienia, więc się bardzo ciesze, że sie nic nie pogarsza.

Do góry