reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
A mi odwolali usg i czekam.na pon na wizyte dostane pewnie skier do szpitala i juz mnie zostawią,a ja wyprawke mam w rozsypce ..jeszcze kupno domu w toku nerwy i wql nie mam gdzie klasc nic.

Ile wy tego macie 🤣
Ja pewnie będę prała w styczniu, bo teraz to nie ma co.
Na którego stycznia masz termin?
Witam Was dziewczynki przy porannej kawie ☕😘 ja po malu kompletuje syn mi się z Nienacki urodził w 36tc więc po 32tc wolę wszystko już naszykowac a przynajmniej wiekszosc.
@Agnieszka2929 a Ty Aga teraz z kim mieszkasz? To Ty się kobieto już kompletuje z wyprawka jak już nie wyjdziesz ze szpitala aż do porodu pewnie kilka tygodni Cię w szpitalu kończysz?

Witam Was dziewczynki przy porannej kawie ☕😘 ja po malu kompletuje syn mi się z Nienacki urodził w 36tc więc po 32tc wolę wszystko już naszykowac a przynajmniej wiekszosc.
@Agnieszka2929 a Ty Aga teraz z kim mieszkasz? To Ty się kobieto już kompletuje z wyprawka jak już nie wyjdziesz ze szpitala aż do porodu pewnie kilka tygodni Cię w szpitalu kończysz?
28 styczeń, ale będę miała szybciej cesarkę, pewnie że dwa tyg szybciej.

Z moimi rodzicami mam 1 duzy pokoj kuchnie lazienke przedpokoj juz za ciasno tak jak ja lazic nie moge boli strasznie ledwo chodze te papiery latwic poki nie trafie na oddzial co moglam to zamowilam reszte musi maz zrobic no ja zaczelam 33 tydz byc moze zostalo mi jeszcze z 2 tyg

reklama
Z moimi rodzicami mam 1 duzy pokoj kuchnie lazienke przedpokoj juz za ciasno tak jak ja lazic nie moge boli strasznie ledwo chodze te papiery latwic poki nie trafie na oddzial co moglam to zamowilam reszte musi maz zrobic no ja zaczelam 33 tydz byc moze zostalo mi jeszcze z 2 tyg
No tak od tego są mężowie by pomagać haha nosidełka kupiłaś? To najważniejsze i ubranie na wyjście 😁

Do góry