Niespodziewajka
Fanka BB :)
Razem z moimi koszulami i szlafrkiem to wydaje mi się że...maloIle wy tego macie
Ja pewnie będę prała w styczniu, bo teraz to nie ma co.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Razem z moimi koszulami i szlafrkiem to wydaje mi się że...maloIle wy tego macie
Ja się zaczynam bać że nie ze wszystkim się wyrobimy. Najwyżej będziemy kończyć robotę jak już mały będzie na świecie.Razem z moimi koszulami i szlafrkiem to wydaje mi się że...malo
Na którego stycznia masz termin?Ile wy tego macie
28 styczeń, ale będę miała szybciej cesarkę, pewnie że dwa tyg szybciej.Na którego stycznia masz termin?
Witam Was dziewczynki przy porannej kawie ja po malu kompletuje syn mi się z Nienacki urodził w 36tc więc po 32tc wolę wszystko już naszykowac a przynajmniej wiekszosc.
@Agnieszka2929 a Ty Aga teraz z kim mieszkasz? To Ty się kobieto już kompletuje z wyprawka jak już nie wyjdziesz ze szpitala aż do porodu pewnie kilka tygodni Cię w szpitalu kończysz?
No właśnie to czemu chcesz dopiero w styczniu ogarniać wyprawkę i walizkę? Nie powinnaś wcześniej? Później to tylko coraz ciężej Ci będzie i jeszcze głowa ciężka że brakuje czegoś .28 styczeń, ale będę miała szybciej cesarkę, pewnie że dwa tyg szybciej.
Bo teraz po prostu nie dam rady tego zrobicNo właśnie to czemu chcesz dopiero w styczniu ogarniać wyprawkę i walizkę? Nie powinnaś wcześniej? Później to tylko coraz ciężej Ci będzie i jeszcze głowa ciężka że brakuje czegoś .
Z moimi rodzicami mam 1 duzy pokoj kuchnie lazienke przedpokoj juz za ciasno tak jak ja lazic nie moge boli strasznie ledwo chodze te papiery latwic poki nie trafie na oddzial co moglam to zamowilam reszte musi maz zrobic no ja zaczelam 33 tydz byc moze zostalo mi jeszcze z 2 tygNa którego stycznia masz termin?
Witam Was dziewczynki przy porannej kawie ja po malu kompletuje syn mi się z Nienacki urodził w 36tc więc po 32tc wolę wszystko już naszykowac a przynajmniej wiekszosc.
@Agnieszka2929 a Ty Aga teraz z kim mieszkasz? To Ty się kobieto już kompletuje z wyprawka jak już nie wyjdziesz ze szpitala aż do porodu pewnie kilka tygodni Cię w szpitalu kończysz?
No tak od tego są mężowie by pomagać haha nosidełka kupiłaś? To najważniejsze i ubranie na wyjścieZ moimi rodzicami mam 1 duzy pokoj kuchnie lazienke przedpokoj juz za ciasno tak jak ja lazic nie moge boli strasznie ledwo chodze te papiery latwic poki nie trafie na oddzial co moglam to zamowilam reszte musi maz zrobic no ja zaczelam 33 tydz byc moze zostalo mi jeszcze z 2 tyg