Mama po raz drugi👍
Fanka BB :)
Sok że świeżych jabłek i śliwki suszoneMoże czopki glicerynowe ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sok że świeżych jabłek i śliwki suszoneMoże czopki glicerynowe ?
Może lepiej co 2-3 dni, bo siemie lniane może przyspieszyć porod. Ma jakieś właściwości "poluzniajace" szyjkę. W umiarkowanych ilościach nie powinno zaszkodzić.A to siemie lniane mozna codziennie pic?
Bo wszyscy na allegro siedząCo tu tak cicho?.
A co jest na allegro ??Bo wszyscy na allegro siedzą
Wszystko[emoji16]zamawiamy juz ostatnie rzeczy do porodu[emoji16][emoji16]A co jest na allegro ??
A skad jestes? Gdzie rodzisz?Wczoraj gadałam z kuzynka to mówiła że jeśli chodzi o Dolny Śląsk to w Trzebnicy nie robią rodzącym testów na COVID-19 więc jest mniejszw ryzyko izolacji po porodzie.
Ja nie mam nawet początkowych, co tu mówić o ostatnichWszystko[emoji16]zamawiamy juz ostatnie rzeczy do porodu[emoji16][emoji16]