reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniówki 2021

Dziewczyny, a nie bierzecie rennie? mi lekarz polecił jak miałam na początku w 1 trymestrze z tym problemy i bardzo pomagało właśnie przed spaniem
Ja nic nie biorę, po prostu kładę się na lewym boku. 19 mam wizytę to się zapytam co mogę na zgage bo już nie pamiętam co 3 lata temu brałam i czy coś brałam 🙈

reklama
Mi poleciła maalox, kupiłam juz dawno bo w pierwszym trym też mnie męczyły... Ale teraz to jest zdecydowanie zgaga trzy poziomy wyżej 😁
Ja sie tak cieszyłam że nie mam zgagi bo wszyscy mnie pytali czy mam 😏 długo moje zadowolenie nie trwało 😂 juz od miesiaca tak pali szczególnie wieczorem i jak zasypiam. Ratuje sie gavosconem a jak już jest poziom hard to woda z soda i przechodzi🙂

Ja sie tak cieszyłam że nie mam zgagi bo wszyscy mnie pytali czy mam 😏 długo moje zadowolenie nie trwało 😂 juz od miesiaca tak pali szczególnie wieczorem i jak zasypiam. Ratuje sie gavosconem a jak już jest poziom hard to woda z soda i przechodzi🙂
Ja to się za to cieszę, że to moja pierwsza ciąża (i chyba ostatnia) i jestem totalnie niczego nie świadoma co przyniesie jutrzejszy dzień 😁 dlatego tak dosyć pozytywnie do tego podchodzę wszystkiego :) najgorzej mieć złe doświadczenia.

Ja to się za to cieszę, że to moja pierwsza ciąża (i chyba ostatnia) i jestem totalnie niczego nie świadoma co przyniesie jutrzejszy dzień 😁 dlatego tak dosyć pozytywnie do tego podchodzę wszystkiego :) najgorzej mieć złe doświadczenia.
moja pierwsza ciąża też taka była :D może tak źle się czuje bo jestem świadoma co mnie czeka 🤣

moja pierwsza ciąża też taka była :D może tak źle się czuje bo jestem świadoma co mnie czeka 🤣
No na pewno jest zupełnie inaczej wiedzieć i nie wiedzieć 😂 grunt to także wsparcie najważniejszych osób 😊 mój mąż np za każdym razem jak wstaje z łóżka jak czołg, czule mówi do mnie, że będzie jeszcze gorzej 😂 a w sumie to już niecałe 3 miesiace 🐣 a na szkoleniach motywacyjnych mowia, że trzeba położyć lewą dłoń na prawym ramieniu i powiedzieć "dam radę" 😁 i skubany mówi to ze stoickim spokojem 😝 po czym oczywiście zawsze wybuchamy śmiechem i tak dla rozjasnienia sytuacji - bardzo dużo mi na szczęście pomaga 😊😊

reklama
Pierwsza stracona, więc długo się bałam o małego :( dopiero niedawno się uspokoilam.
Doskonale Cię rozumiem, ja przed obecną straciłam 2 :( I też bardzo długo się bałam. Dlatego najbliższą rodzina dowiedziała się po 13 tygodniu. A reszta rodziny czy znajomi jeszcze nie wiedzą:p

Do góry