Kasienka.K87
Fanka BB :)
Mam nadzieję że mój lekarz też nie będzie robił problemu obecnie jestem na opiece na dziecko, mam ciężka pracę i chciałabym iść na L4Zadnego problemu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieję że mój lekarz też nie będzie robił problemu obecnie jestem na opiece na dziecko, mam ciężka pracę i chciałabym iść na L4Zadnego problemu
U mnie dzisiaj wg USG 6+6 i zarodek był więc u Ciebie też powinien, nie martw będzie dobrzeWg apki mam dzis 6+5.. myslicie ze juz zarodek bedzie?
Współczuję , w pierwszej ciąży miałam straszne mdłości i wymioty prawie do 6 miesiąca więc wiem jaki to ból, teraz jakoś póki co luz, wytrwałościJa nie dałam rady dzisiaj iść do pracy. Wstałam taka osłabiona. Ciągle leżę. O mdlosciach nie wspomne
Też mam lepsze i gorsze dni. W sumie dobrze wyszło z tą kwarantanną, żadnych gości, nie trzeba się nikomu tłumaczyć. Na razie jeszcze nikomu nie mówiliśmy o ciąży, czekamy do pierwszej wizyty 26.05. Staraj się pić dużo wodyJa nie dałam rady dzisiaj iść do pracy. Wstałam taka osłabiona. Ciągle leżę. O mdlosciach nie wspomne
Uff, cudownie gratulujęJa już po wizycie, jest serduszko bije prawidłowo, ciąża młodsza o 4 dni, wszystko wygląda dobrze, dostałam już skierowanie na prenatalne i komplet badań do zrobienia, kamień z serca
Ja niema 5+5 I serduszko byłoWg apki mam dzis 6+5.. myslicie ze juz zarodek bedzie?
Dziewczyny mowilyscie już o ciąży komuś poza partnerem?
oooo wizyta na dzień mamy superTeż mam lepsze i gorsze dni. W sumie dobrze wyszło z tą kwarantanną, żadnych gości, nie trzeba się nikomu tłumaczyć. Na razie jeszcze nikomu nie mówiliśmy o ciąży, czekamy do pierwszej wizyty 26.05. Staraj się pić dużo wody