U nas jeszcze nikt nie wie.Dziewczyny mowilyscie już o ciąży komuś poza partnerem?
Miałam miec wizytę dzis, ale niestety. Nie wyrobie sie i nie będzie mial mi.kto z dzieckiem zostac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas jeszcze nikt nie wie.Dziewczyny mowilyscie już o ciąży komuś poza partnerem?
Poczekaj kilka dni i zrob test jeszcze raz. Albo idz na beteCześć dziewczynki, jestem tu nowa. Mam dylemat co do mojej ciąży.. dwa dni przed miesiączką zrobiłam test ciazowy, kreska pojawiła się po jakimś czasie leciutką, zrobiłam drugi tego samego dnia znowu lekka kreseczka po dłuższym czasie. Dzień okresu, budzę się rano bum jest okres ale jakiś dziwny mało go, używam tamponów zawsze muszę wymieniać co 2 godziny bo mój okres się dość obfity a tutaj połowa tampony zabarwiona krwią reszta sucha.. i tak 2 dni skąpy „okres” 3 dnia to tylko wkładek używałam i to w dodatku nic na nich nie było wczoraj zrobiłam test ciazowy Vitam i po jakimś czasie znów 2 kreski tylko mocniejsze i co dalej?? Bo ja już sama nie wiem. Kiedy mo testy wgl nie pokazywały ciąży a teraz po jakimś czasie się pokazuje? Co o tym sadzić?
GratulujeJa już po wizycie. Jest orzeszek.. W 2 tygodnie tak urósł i serduszko już biło, było widać na usg
Piękny orzeszek! ❤ rośnijcie zdrowo!Ja już po wizycie. Jest orzeszek.. W 2 tygodnie tak urósł i serduszko już biło, było widać na usg
Cześć dziewczynki, jestem tu nowa. Mam dylemat co do mojej ciąży.. dwa dni przed miesiączką zrobiłam test ciazowy, kreska pojawiła się po jakimś czasie leciutką, zrobiłam drugi tego samego dnia znowu lekka kreseczka po dłuższym czasie. Dzień okresu, budzę się rano bum jest okres ale jakiś dziwny mało go, używam tamponów zawsze muszę wymieniać co 2 godziny bo mój okres się dość obfity a tutaj połowa tampony zabarwiona krwią reszta sucha.. i tak 2 dni skąpy „okres” 3 dnia to tylko wkładek używałam i to w dodatku nic na nich nie było wczoraj zrobiłam test ciazowy Vitam i po jakimś czasie znów 2 kreski tylko mocniejsze i co dalej?? Bo ja już sama nie wiem. Kiedy mo testy wgl nie pokazywały ciąży a teraz po jakimś czasie się pokazuje? Co o tym sadzić?
Trzymam kciuki .. ❤❤❤Zbieram się dziewczyny na wizytę
Śniadanka dwa zjedzone ja mam na szczęście mega apetyt. Jak zjadłam pierwsze to po godzinie poczułam się głodna i znowu zjadłam
Wizytę mam o 13.40 trzymajcie kciuki, żeby chociaż zarodek był jak będzie serduszko to już lekarkę chyba wycałuję dziś według apki 6+1
Według pierwszego usg ciąża 3dni starsza to jakby 6+4.
Jak ja byłam u lekarza nim zaszłam w terazniejsza ciążę to mówił żeby się lepiej wstrzymać z powiadamianiem o ciąży przynajmniej do 10 tygodnia, wtedy już wszystko powinno być ok i w razie czego nie będzie niespodzianek. A potem przykro się robi jak już komuś się powie, ciąża zakończona niepowodzeniem a ktoś pyta jak tam ciąża...Dziewczyny mowilyscie już o ciąży komuś poza partnerem?
my czekamy do 12 tygodniaJak ja byłam u lekarza nim zaszłam w terazniejsza ciążę to mówił żeby się lepiej wstrzymać z powiadamianiem o ciąży przynajmniej do 10 tygodnia, wtedy już wszystko powinno być ok i w razie czego nie będzie niespodzianek. A potem przykro się robi jak już komuś się powie, ciąża zakończona niepowodzeniem a ktoś pyta jak tam ciąża...